Hirdessen itt

Egy német polgármester felszólította a migránsokat, hogy költözzenek el a városából

Egy 15 éves migránst és édesapját arra szólította fel a városvezetés, hogy költözzenek el Cottbusból, mivel a fiú részt vett egy késeléses támadásban.
Pénteken egy bevásárlóközpontban egy 14, 15 és egy 17 éves fiú csoportosan megkéselt egy 51 éves férfit, miután vita alakult ki köztük – írja a The Local. Egy idősebb pár éppen be akart menni a bevásárlóközpontba, amikor a fiatalok útjukat állták, mivel ők szerettek volna először bemenni az épületbe.

Közölték a férfi feleségével, hogy mutasson feléjük tiszteletet. Mivel a pár nem volt hajlandó ezt megtenni, a 14 éves fiú késsel nekik rontott. Szerencsére egy arra járó gyalogos a pár segítségére sietett, így nem történt komolyabb sérülés. A fiatalok azonnal elmenekültek a helyszínről.

Kiderült, hogy a 15 éves migránst már tavaly decemberben veszélyesnek minősítették, most pedig “negatív tartózkodási engedélyt” kapott a hatóságoktól. Persze a migránssimogató szervezetek már többször sivalkodtak a negatív tartózkodási engedély miatt, mivel az szerintük korlátozza a szabad mozgásról szóló alapvető jogot.

A hatóságok a másik két fiút is veszélyesnek minősítették, valamint eljárást indítottak ellenük súlyos testi sértés miatt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések