A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenet: három pucér férfi kergetett egy diákot Győrben

„Remegve ért haza, alig lehetett megnyugtatni a fiamat, akit szerda este hét óra körül, edzésről hazafelé tartva három meztelen férfi kergetett meg a Bem téren” – mondta egy győri apuka.
– Az imént érkezett haza a kisebbik fiam az edzésről, zokogva és remegve. Nagy nehezen ki tudta mondani, hogy a Bem téren három pucér férfi megkergette. Még most is sír és remeg. Milyen világot élünk?! A rendőrségnél bejelentést tettem. Nem tudom, így az ember hogyan engedje el a gyermekét – adta hírül a Kisalföld.hu Polgár Tibor és kisebbik gyermeke sokkoló történetét.

A hetedikes fiú a Kálvária utcai általános iskolából sétált hazafelé szerdán este hét óra körül, amikor a Bem térnél három pucér férfit vett észre, akik aztán kergetni kezdték. – Elindultak felé, ő pedig rohanni kezdett, a három meztelen meg utána. Mindössze egyszer mert hátranézni, annyira megijedt, s lélekszakadva hazáig rohant. Másfél órába telt, mire valamelyest sikerült megnyugtatnunk. Az eset viszont olyan lelki törést okozott neki, hogy kijelentette, most biztosan nem megy edzésre – folytatta az apa, aki még aznap feljelentést tett a rendőrségen.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések