A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

MSZP-s exjelöltet vettek őrizetbe VV Fanni ügyében

Kiderítette a Blikk, hogy ki az a férfi, akit VV Fanni eltűnésének ügyében gyanúsít a rendőrség. Egy korábbi választásokon MSZP-s színekben induló fiatalemberről van szó, aki ellen személyi szabadság korlátozása miatt indult eljárás, november 27-én pedig 30 napos előzetes letartóztatásba került.
A ValóVilág egykori szereplője november 20-án tűnt el otthonából. Szülei jelentették be a rendőrségen, a nyomozók pedig nem sokkal később 24 órás házkutatást tartottak a helyszínen, ahol SIM-kártyákat, DNS-mintát kerestek, a kertet is felásták. Később egy fekete, német rendszámú BMW-t köröztek, valamint a családnak és a barátoknak egy harmincas férfiről mutattak fotókat, aki azonos lehet azzal, akivel Fanni a videófelvételek alapján elhagyta Duna-parti otthonát.

A héten kiderült: letartóztattak egy embert. A gyanúsított egy fővároshoz közeli városban lakik. Megkerestük a férfi nagyszüleit is. – Itt lakik, de most nincs itthon. Nem is mondhatom el, hogy hol van, egy darabig nem jön vissza – mondta a kaputelefonba a gyanúsított nagymamája, majd egy telefonszámot adott, hogy ott érdeklődhetünk az unokájáról. Az említett számon egy férfi jelentkezett be, aki szintén nem árult el részleteket. Azt még hozzátette: üzenhetünk rajta keresztül, de ne számítsunk gyors válaszra. A településen megtaláltuk a gyanúsított édesanyját is, aki rendkívül szűkszavúnak bizonyult.

– Bár szólt a fiam nemrég, hogy pár napig most nem tudunk beszélni, de majd jelentkezik. Azt gondolom, ha előzetesben lenne, akkor szólnának nekem, de én nem kívánok többet mondani – zárta rövidre az asszony. A Blikk információi szerint a férfi 2010-ben indult az önkormányzati választásokon, de körzetében csak a második helyen végzett. Az MSZP helyi szervezetének alelnöke emlékezett is rá.

– Fiatal, jóképű gyerek volt. Nem is szerepelt rosszul annak ellenére, hogy nem volt bejáratott az MSZP-ben. Olyan körzetben indítottuk, ahol sok fiatal volt. Emlékszem, hogy nagyon szép barátnői voltak, sokat utaztak, playboyéletet élt, de ezt a közösségi oldalán láttam – mesélte az alelnök.

Németországból hozhatták haza

Egy bennfentes elárulta, hogy a férfit Németországban kapták el a rendőrök, onnan hozták haza. Másik informátorunk arról számolt be, hogy egy szemtanú vallotta: látta, amint egy férfi ölben viszi el otthonából a félig kábult Fannit. Értesüléseinkkel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, de nem kívántak az ügyről részleteket közölni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések