A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megáll az ész! Egy vérnyomásmérőért törtek be a mezőtúri bácsihoz a köcsögök?

Mást nem találtak a betörők egy mezőtúri idős férfi otthonában, ezért jobb híján a vérnyomásmérőjét lopták el. A rendőrség azonban összehangolt akcóval lecsapott a vérnyomásmérő tolvajokra.
Az idős férfi a konyhaasztalon tartotta a digitális készüléket, egyszer azonban azt vette észre, hogy a masinának nyoma veszett. Előző nap délben hallotta a bejárati ajtót csukódni, de nem látott semmi gyanúsat, így nem is tulajdonított jelentősséget neki.

A rendőrök kérdezgették, nem történt-e valami más szokatlan mostanában.

A meglopott bácsinak így már eszébe jutott, hogy minap becsöngetett hozzá egy középkorú férfi és egy tizenéves suhanc valamilyen ürüggyel, majd távoztak.

A mezőtúri rendőrök összrerakták a képet: a páros terepszemlét tartott, kiszemelték a vérnyomásmérőt és később visszatértek, besurrantak az ajtón és elvitték a készüléket.

A műszer az összehangolt rendőri akció után visszakerült jogos tulajdonosához, a vérnyomásmérő-tolvajok pedig a törvény előtt felelnek tettükért – számolt be a police.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések