A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kidobták Pécsről a Soros által pénzelt “civilszervezetet” - Senkinek nincs szüksége erre a nyomorult bandára

Távoznia kell irodájából a Soros-támogatásból gazdálkodó pécsi Emberség Erejének Alapítványnak. A főbérlő a város kormánypárti vezetésének kérésének engedve küldi el ingatlanjából az alapítványt – írja a Népszava.
A lap emlékeztet arra, hogy a Fidesz pécsi szervezetének elnöksége a múlt héten úgy foglalt állást, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány szerepvállalása nem kívánatos a baranyai megyeszékhelyen (Soros alapítványa a következő hónapokban 130 millió forinttal segíti három megye civil szervezeteit). Páva Zsolt polgármester, valamint Csizi Péter és Hoppál Péter képviselők a lap szerint azt sulykolták, hogy Soros azokat a szervezeteket támogatja, akik muszlim migránsokat akarnak hozni hazánkba, s a lépés célja, hogy Magyarországnak migránsbetelepítő kormánya legyen.

Az Emberség Erejével Alapítvány által bérelt ingatlan gazdája nem várta meg a határozat elfogadását, s a napokban már jelezte, hogy nem kíván a továbbiakban szerződni a szervezettel, ezért az alapítványnak hamarosan el kell költöznie irodájából. Az alapítvány Pécs belvárosában, a Nappali nevet viselő kocsma üresen álló emeletén bérel 130 négyzetmétert.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések