A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Keresztes Ildikó merészet villantott: nagyon felcsúszott a szoknya

Keresztes Ildikó még mindig elképesztően jól néz ki. 
Keresztes Ildikó játssza Josephinát az Irma, te édes című darabban, a Turay Ida Színházban. Az 53 éves híresség pedig a szerep kedvéért nem félős megmutatni a formás lábait, sőt, még a bugyiját sem. És láthatóan nincs is miért rejtegetni az idomait, ugyanis fantasztikus formában van. 

"Majd harminc éve jóban vagyunk Ildikóval. Sopronban egy öltözőnk volt, játszottunk is egy darabban. Összejárós jó barátok voltunk, aztán ahogy lenni szokott, az élet elsodort egymástól. De most egy ideje újból együtt dolgozunk a Turay Idában. Először A vörös lámpás házban, amiben madámot játszott, most pedig az Irmában, ahol szintén hasonló a szerepe, hiszen Josephina volt utcalány. Egyébként még Sopronban Ildi játszotta Irmát is" - meséli a rendező, Sztárek Andrea. 

Azt is elárulta, hogy Ildikóval nagyon könnyű együtt dolgozni, ugyanis fél szavakból is megértik egymást.

"Ő eleve egy személyiség, egyéniség, ahogy Josephine is az. Szerettem volna, hogy legyen egy kis titka, egy picit misztikusabb, mint ahogy írva van, ezért tud kártyából jósolni. Ez az én kis pluszom!" - írta meg a Bors.



Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések