Hirdessen itt

Így fenyegettek meg minket a magyarországi muszlimok: „ha megtiltanák a mecsetek építését, több lenne a szélsőséges imám”.

Ez közönséges zsarolásnak és közveszéllyel történő közvetett  fenyegetésnek tűnik. Barátkozzunk meg vele, hogy a nemzetbiztonság a MIK kezében van? …
Ezzel a MIK elismerte, hogy vannak „szélsőséges” imámok Magyarországon, és a szervezet tud róluk. Lehet, hogy olyan „szélsőséges” imámokra gondolt, akik szerint a h0m0sz3xuáIisok „Allah legmocskosabb teremtményei”, akikkel „nem szabad a muszlimnak soha szolidarítania”? Vagy olyan imámra, aki Budapesten zsidó tanítókat késelt – miközben „vallási tanító” (volt?) egy mecsetben?

Vagy olyan muszlim vezetőkre gondolnak, mint Bolek Megkövezlek Zoltán, aki nyilvánosan belájkol egy megkövezésre felszólító posztot, és olyan közösségekre amelyek magukat a magyarokat kiirtó oszmán birodalom jogutódjának tekintve szeretnének keresztény templomokat visszakapni? Egy olyan történelmi időszakban, amikor a keresztény templomok „visszakapása” a keresztények muszlimok általi kiirtásával is jár?

Vagy lehet, hogy még ennél is „szélsőségesebb” vezetőkre gondol, hiszen a fentebb felsoroltak a „mérsékeltek”.

„Ha megtiltják a mecsetek építését, elszaporodnának a garázsmecsetek és ezzel a szélsőséges imámok”- mondja a MIK. A közelmúlt fejleményei, mint a New York-i teherautós dzsihád, nem ezt a verziót támogatják. És ha ez igaz lenne, nem lenne szükség például csak Franciaországban 100-nál is több mecset betiltására.

Ráadásul ez közönséges zsarolás és közveszéllyel történő burkolt fenyegetés, – attól eltekintve is, hogy minden imám az iszlám doktrína alapján prédikál, amely önmagában is „szélsőséges”, mivel a nem-muszlimok leigázására szólít fel.

Mert „a MIK azt mondja, egy magyarországi vahabita mecset létezéséről ők maguk tájékoztatták a TEK-et.”

Mindez célzás arra, hogy a TEK a MIK nélkül nem tudná felderíteni a „szélsőséges imámokat”. Ha feltesszük, hogy ez így igaz (mint ahogy valószínűleg nem), az azt jelentené, hogy a MIK kezében lenne az ütőkártya: ha ők nem ’jelentenek’, akkor terrorveszély lesz.

És ha betiltják a mecsetek építését, magunkra vessünk – ők szóltak, mi leszünk a hibásak. Ez zsarolás és áldozathibáztatás egyben.

„A MIK és a MMA felügyelete alatt álló mecsetekért a szervezeteket (sic) felelősséget vállalnak”- írja a HVG.

Ez is sokatmondó:


Szóval a MIK azt állítja, hogy felelősséget tud vállani egy nemzetbiztonságot érintő kérdésben – és ezt csak ők tudják megtenni, a TEK nélkülük nem?!

Tehát a mecsetek lennének a nemzetbiztonság zálogai és azon belül is a MIK… Hiszen a tiltás esetén „az ellenőrizetlen, közösségi kontrol nélkül működő ’garázsmecsetek’ szaporodnának el.”

Miért lennének ezek a „garázsmecsetek” kevésbé kontroll alatt mint a mostaniak? És ugyan miért ’szaporodnának el’ ezek attól, hogy nem épül új mecset?

Hiszen a MIK vezetői több fórumon a nyilvánosság felé előadták, hogy nincs is szükség újabb mecsetre Magyarországon. Ugyanakkor pedig saját „testvéreiket” szavazásra biztatják az ATV hasznos idióta műsorának manipulatív marketing-szavazásában.

Most akkor van szükség mecsetre a MIK szerint vagy nincs?! Ez az ellentmondás jól mutatja a kettős beszédet, és hogy a MIK nem a valóságról beszél, hanem propagandát folytat a mecsetek kérdésében.

Mindeközben pedig a világ minden részén, Nyugaton is vannak fegyverraktárként működő, az iszlám saría szerinta ’hitetlenek’ kiirtására buzdító mecsetek, amelyek valójában katonai támaszpontontok.

A valóság tehát az, hogy a mecsetek megingatják a nemzetbiztonságot. Mit akarhat akkor valójában a MIK, amikor propagandát folytat a betiltásuk ellen?

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Unknown üzenete…
Menjetek a draga jo muszlim anyatokba vissza, ahonnan jotettek es otthon emeljetek mecsetet; nem pedig Magyarorszagon.