A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Farage felszólítja az EU-t, hogy vizsgálja ki Soros pénzügyeit és politikai spekulációit

Nigel Farage felháborodva jelentette ki, hogy míg Oroszországot azzal vádolják, hogy beavatkozott a brit és amerikai választásokba, addig Soros György legutóbbi, 18 milliárd dolláros adománya a Nyílt Társadalom Alapítványnak az EU-szerint rendben van.
Farage kijelentette: “hogy, amit soros tesz az az igazi nemzetközi politikai manipuláció”.

Farage kedden az Európai Parlamentben mondott beszédében hangoztatta, hogy a “politikai manipulációkat rossz helyen keressük, mert Soros befolyása az Európai Parlamentben rendkívül nagy.

“Attól tartok, hogy a történelem legnagyobb, politikai összejátszás állunk szemben.” – jelentette ki Farage

“Soros milliárdokat töltött arra, hogy az EU-ban, aláássa a nemzetállamot. Amikor offshore pénzről beszélünk, amikor politikai felforgatódésról beszélünk, amikor az összejátszásról beszélünk, akkor azt gondolom, hogy az brüsszeli vezetés rossz helyen kutakodik! – mondta a brit politikus

Farage felszólította az Európai Parlamentet, hogy hozzon létre egy külön bizottságot Soros manipulációinak és pénzügyeinek kivizsgálására és a Soros listáján szereplő 226 képviselő átvilágítására – írja az RT.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések