Hirdessen itt

Friss! Óriási rendőrségi akció Budapesten! 50 rendőr rohant le egy épületet

Reg­gel fél 8 körül leg­alább 50-60 rendőr több tucat au­tó­val kör­be­vette a szci­en­to­ló­gu­sok szék­há­zát és be­ha­tol­tak az épü­letbe. Olyan volt. mint egy ame­ri­kai ak­ciófilm.
Értesülésünk szerint házkutatási paranccsal hatoltak be az épületbe.

December óta többféle eljárás folytmagyar szcientológus, sőt maga az álegyház ellen is, (Magyarországon nem jogosultak az egyház név használatára) törvénytelen adatgyűjtés, megfigyelés, engedélyköteles, a személyiség legbelsőbb titkaiba beleavatkozni tudó műszerek tiltott használata miatt.  Az eljárássorozat részeként kerülhetett sor most a meghökkentően nagy méretű, akciófilmekbe illő razziára.


A Duna Pláza környékén lakók alig akartak hinni a szemüknek, amikor ma reggel 7 óra tájban valósággal elözönlötték a környéket a rendőrök, körbevették a Váci úti épületet és a megdöbbent szcientológusok tiltakozása ellenére behatoltak az épületbe.

Korábban arról írtunk, hogy a szcientológusok hangszigetelt, speciális vallatószobákban faggatják a behálózott „híveket”, akikről aztán törvénytelen módon terjedelmes aktákban, fájlokban minden információt összegyűjtenek és megőriztek.

A felsorolt bűncselekmények miatt sokéves börtönbüntetést is kiszabhatnak a magyar bíróságok…Ismeretes, hogy az  Adatvédelmi Hatóság tavaly decemberben már két alkalommal  razziázott rendőri közreműködéssel a magyar szcentológusok  Váci úti székházában, illetve nyíregyházi “missziójuknál”, ekkor több teherautónyi(!), illegális adatot tartalmazó elektronikus, illetve papíralapú dossziét foglaltak le.

Forrás: ripost.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések