A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megdöbbentő mit mondot az EU-s ellenőrző bizottság vezetője a felcsúti kisvasútról és a stadionról

Kollégánk szóra bírta Felcsúton a kisvasúton az arborétumból átérkező EP-képviselőt, aki a parlament költségvetési ellenőrzési bizottságát vezeti. Mit szól vajon a kivasúthoz.
Látjuk, hogy működik – mondta sommásan Inge Grässle, akinek politikai befolyásolásától egész Magyarországot féltette az Orbán-kormány és a Fidesz megannyi tagja. Egyébiránt szerdán mondanak majd bővebbet a sajtótájékoztatójukon.

Szerettük volna megtudni, Felcsúton járva megtekintik-e a falu más nevezetességeit. A német EP-képviselő szerint a munkájuk véget ért a faluban, a stadion magyar pénzből készült, ahhoz nekik nincs közük.

Grässle elmondta, hogy reggel a Város szíve projekt megvalósulását tekintették meg. Ez az V. kerület nagyszabású és felettébb vitatott fejlesztése uniós források igénybe vételével. A képviselő kérdésünkre elmondta, hogy a projekt egyes elemeit még ellenőrizni kell, de az látszik, hogy nagyot emelt a környék életminőségén.

Bővebbet tehát szerdán fogunk tudni.

Forrás: hvg.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések