A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jobb félni, mint megijedni – Az agymosot nyugat, nem ismeri az ősi magyar igazságot

„Nem félek”, „Nem félünk” virít a kifeszített molinókon a neoliberális lózung Európa nagyvárosaiban, Brüsszeltől Barcelonáig. Ezt üzenik a szánni valóan naiv felvonulók a gyilkos muszlim terroristáknak, egy-egy, több tucat halálos és súlyos sérült áldozattal járó merénylet után. Pedig minden okuk megvan rá, hogy féljenek, sőt rettegjenek, mert egyre kiszolgáltatottabb helyzetbe kerültek a nemzetközi globalista világelit és a hazai, kollaboránsnak állt hazaáruló politikusaik miatt.
Nyugat-Európa védtelen lakosai még mindig abban az álomban ringatják magukat, hogy a jelenlegi migránsprobléma okozta helyzet csak átmeneti, és a választások előtt álló, bülbülszavú politikai vezetőik továbbra is biztosítják a viszonylagos jólétüket. Nagyon tévednek. Az Európa elveszejtésére szövetkező, láthatatlan háttérhatalom következetesen és célirányosan nyomul előre, és még az USA elnökét, a karizmatikus Donald Trumpot is el tudja takarítani az útjából, ha a birodalmi Amerikával a Wall Street-i globalista elit érdekeit sérti.

„Nem félünk” – mondják a nyugatiak, de katonai járőrök cirkálnak a fővárosaikban, hadiállapot-jelleggel, és már olyan városrészek, sőt városok vannak az országukban, ahova nem tanácsos betenni a lábukat. De talán tényleg nem félnek, mert észre sem veszik, hogy nemzeti identitásuk romokban hever, és közel az idő, hogy nem lesznek otthon a saját hazájukban.

Félnek viszont a ­nemzeteik fennmaradásáért küzdő, az idegen betolakodók elől az országhatárt lezárni akaró, más országokkal a békés egymás mellett élésben gondolkodó és nem mindenáron ellenséget kutató politikusaiktól (a francia Marine Le Pentől, a német Frauke Petrytől, az osztrák H. C. Strachétől, a holland Geerd­ Wilderstől stb.), akiket nap mint nap bélyegeznek hazug rágalmakkal a világmédiában.

Mi, magyarok többmillióan félünk, mert nem akarunk megijedni. Félünk a ránk leselkedő óriási politikai és gazdasági, katonai erővel bíró, nemzetközi hálózattal rendelkező, világuralmi törekvésű globalista veszedelemtől. Ez az erőszakosan nyomuló, megátalkodottan elszánt, gátlástalan háttérhatalom folyamatosan fenyegeti a nemzeti függetlenségünket, szuverenitásunkat és nem válogat az eszközökben.

Világuralmi törekvésük legfőbb akadálya a demokrácia, a nemzeti függetlenség, a szuverenitás, az erős jogállam. Jobb félni, mint megijedni, tartja a magyar közmondás.

Ezért meg kell védenünk az országunk határait az idegen betolakodóktól. El kell hárítanunk az Európai Bizottság minden, belügyeinkbe történő erőszakos beavatkozásra irányuló törekvését. A jövő évi választás kampánya során állni kell a sarat a határainkon belül, velünk élő, de külföldi érdekeket szolgáló politikai alakulatok (pártok és „civil” szervezetek) aknamunkájával, felforgató tevékenységével szemben. Régóta nincs itt már jobb- és baloldali politikai eszme. Az úgynevezett baloldal és az állítólagos szélsőjobb mindenféle ideológiai megfontolást félresöpörve egységbe tömörült.

Mindegyikük kollaborál az Európát bekebelezni szándékozó és hazánk megszállására fenekedő, láthatatlan nemzetközi globalista világelit kaszttal, annak látható reprezentánsával, Soros Györggyel. Ez a lényeg, a többi csak szódavíz, szöveg, hasduma.

Ki kellene már valami hatékony ellenszert találni az országhatárt semmibe vevő, a tiltott határátlépés bűncselekményét akár tizenvalahányszor is elkövető, és ezt cinikus vigyorral a tévé képernyőjéről az arcunkba köpő muszlim betolakodók próbálkozásai ellen, mert a jelenlegi gyakorlat, a visszakísérgetés a határ túloldalára, senkit nem riaszt el a próbálkozástól, sőt az ismételt próbálkozástól.

Ki kellene már találni valami hatékony ellenszert arra is, hogy Juhász Péter hivatásos provokátornak és tettestársainak elmenjen a kedve a magyarok nemzeti ünnepeinek visszatérően állandósult megzavarásától, értésére adva, hogy nem a „Zorbánt”, hanem bennünket, a méltósággal, büszkeséggel ünneplő magyarokat sérti a pofátlanul primitív viselkedése. Persze nagy valószínűséggel, éppen ez is a célja.

A világ nem jó irányba halad. A nemzetközi neoliberális globalista hatalmi elit veszélyt jelent az egész világra, Európától Szíriáig és még tovább. Ennek a hatalomnak óriási anyagi eszközei, befolyásos médiája és katonai ereje van, amit tapasztalhatunk nap mint nap szerte a világban. Voltunk mi már olyan katonai szövetség (Varsói Szerződés) tagja, amely tankokkal vonult be a szövetséges tagországba leverni annak szabadságvágyát.

És a jelenlegi katonai szövetségesünk (NATO) vezetése is meglehetősen kiszámíthatatlan, hiszen az Európát fenyegető valós veszélyre nincs gondja, csak egy fantomellenség ellen ­árnyékbokszol Európában.

A politizálás erkölcs nélkül egyenlő a banditizmussal. A kvótaügy világosan megmutatta, hogy a világelit globalista­ kaszt egy mindenre elszánt, megátalkodott bagázs, akik semmitől sem riadnak vissza és, ha másként nem megy, akkor fegyveres provokációval akarnak érvényt szerezni világuralmi törekvésüknek, Európa – benne Magyarország – leigázásának. Minden okunk megvan tehát a félelemre, és fel kell készülnünk a legrosszabbra is. Isten óvja Magyarországot ezektől a banditáktól.

A helyzet azonban egyáltalán nem reménytelen. A magyarság és a még szabad, öntudatos, független nemzetek összefogása eloszlathatja az aggodalmunkat, a félelmünket a ránk leselkedő gyilkos globalista szándékok miatt. Talán már a román, a szerb és a szlovák politikai elit sincs messze annak felismerésétől, hogy saját hazájuk szabadságát, függetlenségét nem a magyaroktól kell félteniük.

Sőt a magyarokkal is összefogva, közösen kell megvédeniük magukat a közös ellenséggel szemben. Ezt az összefogást szorgalmazza mindenekelőtt és elsősorban a jelenlegi kormányzatunk, mert jól tudja, hogy csak ez mentheti meg az identitásukat, nemzeti függetlenségüket, szabadságukat megőrizni vágyó népeket. Európát, benne Magyarországot is.

A szerző nyugalmazott ügyvéd

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések