A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Óriási botrány az Unióban! Juncker nem elég, hogy gyűlöli a magyarokat, de lop és csal is!

„A választók elégedetlenek Merkellel és Schulzcal” címen ismerteti a Der Spiegel online portálja azt a friss felmérést, mely szerint a német szocialista kancellárjelölt még soha nem volt annyira népszerűtlen, mint most. Merkel kancellár is vesztett népszerűségéből, de egyértelműen vezet Schulz előtt, akire a választóknak csak 30 százaléka szavazna.
Az Európai Unió pénzügyi botránynak néz elé, miután három éves bürokratikus huzavona után kénytelen volt bevallani, hogy számos vezetője több tízezer eurót kapott magángépek bérlésére és luxusszállodákra. A botrányban benne van Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke is. Juncker például 24 ezer fontnak megfelelő eurót költött arra, hogy egy magángépen Rómába repüljön. Az átláthatóságot követelők közölték, mindez csak a jéghegy csúcsa és jogi eljárás indítását helyezték kilátásba az Európai Bizottság ellen, ha az nem teszi hozzáférhetővé a tavalyi összes utazási költségeket, jelenti a brit Daily Telegraph napilap.

Ugyanezen portál szerkesztőségének reggeli kör-emailje felteszi a kérdést, hogy mennyire komolyan kell venni annak az amerikai elnöknek a szavait, aki „már ezerszer hazudott és akinek a második természete a kérkedés”?  Donald Trump Észak-Koreát atomcsapással fenyegeti, ami nagyon veszélyes játék, írja a legnépszerűbb német hírportál.

„Trump az atomháború küszöbére sodort bennünket. Vajon megállítható?” címmel írt cikkében a brit Guardian napilap az Észak-Koreával szembeni konfrontációban egyértelműen az amerikai elnököt hibáztatja, hozzátéve, az impulzív Trump nem is biztos, hogy érti: az egész világ sorsát teszi kockára.

Észak-Korea nem csak bejelentette, hogy augusztus közepére tervet dolgoz ki Guam, az Egyesült Államok Csendes-óceániai támaszpontjának megtámadására, de arról pontos részleteket is közölt. Ezek szerint 12 Hvaszong rakétát lő ki, amelyek  majdnem 3,5 ezer kilométeres útjuk után Guam partjaitól 30-40 kilométerre csapódnak be a Guam körüli vizekre.

Forrás: lovasistvan.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések