Hirdessen itt

Nem ma fogunk lebarnulni - de hétfőtől nagy változás jön

A szombati időjáráshoz képest vasárnapra csak egy valami változik drasztikusabban: a napsütéses órák száma.
A hétvége első napján bár szeles, mégis kifejezetten kellemes volt az időjárás, köszönhetően a napsütésnek. Na, ebben a mai napon már nem bízhatunk, ugyanis míg nyugaton változóan, keleten erősen felhős lesz az égbolt, így összeteheti a két kezét, aki a mai napon napsugartakat lát legalább 60 percre. A keleti országrészben ennek megfelelően nagyobb valószínűséggel kell záporokra, zivatarokra számítani, ráadásul továbbra is erős, viharos É-Ny-i szél biztosítja majd, hogy a 27 fokos maximális hőmérsékletet ne érezzük olyan kellemesnek, mint amilyennek tűnik - olvasható ki a köpönyeg előrejelzéséből.

Hétfőtől kezdve azonban újra visszatér a kellemes meleg, bár a hőmérséklet 25-30 fok között alakul majd, ez várhatóan már mosolyt csal majd az emberek arcára, ugyanis visszatérnek a napsugarak az égboltra, ráadásul szerencsére nem a gyilkosabbik fajtából.

A hét további részében fokozatosan erősödik majd a nappali felmelegedés, szerdán és csütörtökön már tartósan 30 fok főlé emelkedik a hőmérséklet. Ám mielőtt még igazán elkezdenénk örülni és nekiállnánk kimosni a strandolós törölközőket, hogy hétvégén újra leteríthessük a homokba, jeleznénk: péntektől megint dörög és villámlik, vasárnapra pedig már a pulcsit is bekészíthetjük majd.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések