Hirdessen itt

Mindenkit felháborító dolgot mondott egy muszlim nő percekkel a barcelonai terror után!

Miközben Európa nagy része még fel sem ocsúdott a barcelonai terrortámadásból, Náray Tamás egy olyan történetet mesélt el a rajongóinak, ami egy emberként sokkolt mindenkit, aki olvasta azt.
A divattervezőt mélységesen megrázta a csütörtök esti, eddig 14 halálos áldozatot követelő terrorcselekmény, főleg, mivel üzleti érdekeltségei miatt rengeteget jár Barcelonába, amit a második otthonának tart.

Elkeseredettségét fokozta, hogy nem sokkal a merénylet után vészjósló beszélgetésnek volt szem- és fültanúja az egyik barcelonai élelmiszerboltban.

Elmondása szerint ketten álltak előtte a pénztárnál, egy miniszoknyás, fiatal édesanya és egy kendőt viselő muszlim nő. Utóbbi nem szokatlan látvány Spanyolországban, ám arra, ami ezután következett, senki nem gondolt volna. A miniszoknyás nő három év körüli gyermeke ugyanis megkérdezte az édesanyját, miért van az előttük álló néni úgy felöltözve a melegben.

“Nincs ebben a kérdésben semmi rossz. Az anyuka sincs zavarban, valamit a szokásokról magyaráz, indulatmentesen, tök korrektül.”

Mire a nő hátrafordul és a következőt mondja a kislánynak: “Pár éven belül anyukád is fel lesz öltözve”

“Mindnyájan jéggé dermedtünk. Nem, nem a félelemtől. Hanem attól, hogy ezt merte. És el se hinném, ha nem előttem történik meg, 2017. augusztus 17-én, este 19 óra 15 perckor… Miközben a televízió a barcelonai terrortámadásról sugározza a fejünk fölött a riportot. Ilyenkor az embernek nagyon nagy önuralomra van szüksége ahhoz, hogy kordában és önmagához méltó mederben tudja tartani a gondolatait”

Forrás: ripost.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések