A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

“Mi az hogy én illeszkedjek be? Integrálódjanak az mocsok osztrákok hozzánk!”

Betiltanák a muszlimok az iszlámmal kapcsolatos vicceket az országban. Kezdésképp.
A migránsokról a Danube University Krems egyetem készített felmérést, 1 129 muszlim bevonásával, akik Szíriából, Afganisztánból, Irakból, Iránból, Szomáliából és Csecsenföldről származnak. A kutatást a Kronen Zeitung közölte.

Összességében a megkérdezettek hatvan százaléka betiltaná az iszlámmal kapcsolatos poénokat. Megfigyelhető egy enyhe váltakozás a különböző országok migránsai közt, az irániak körében például 14 százalék tiltaná be a vicceket, míg a szomáliaiak 70 százaléka, az afgánok és szírek 62 százaléka korlátozná a szólásszabadságot.

Ami talán aggasztóbb: a szomáliai megkérdezettek harmada úgy válaszolt, hogy ha kell, meghalnának az iszlámért

A migránsoknak a jelenlegi osztrák törvénykezésről is markáns véleményük van. A szomáliai és csecsen muszlimok döntő többsége elutasítja a jelenlegi szekuláris törvényeket, és egyet ért azzal, hogy az iszlámnak nagyobb szerephez kellene jutnia az osztrák társadalomban.

További érdekesség, hogy a válaszadók nagy része csak és kizárólag muszlim élettársat választana magának, ezzel pedig alapvetően válik kérdésessé az integráció lehetősége.

Forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések