Hirdessen itt

Ezt eredetileg rákos betegnek fejlesztették: megelőzésként elsöprő hatása van!

Kimutatták, hogy pusztítja a rákos sejteket, és növeli a vörösvérsejt számot.
Létezik egy különleges keverék, melyet még a 60-as években találtak ki, annak idején, hogy rákos betegek fájdalmát enyhítsék vele - írja a blikk.

Akkor vették észre, hogy önmagában a keverék nem csak enyhíti a betegek fájdalmát, de növeli a vörösvérsejt számukat, és később, a 70-es években azt is kimutatták, hogy képes a rákos sejteket sejt apoptózisra, azaz sejthalálra kényszeríteni.

Különlegességé jól mutatja, hogy bizonyos helyeken ma is előszeretettel alkalmazzak, bár a modern orvoslás nem minden országban szereti, ugyanis az emberek rájönnek, hogy ez a természetes anyag sokkal többet tesz a gyógyulásért, mint jónéhány kemoterápiás szer.

A zöldséglé alapja a cékla és a sárgarépa, főleg a cékla íze kicsit kellemetlen, de elsősorban kemoterápiában részesülő betegeknek kötelező lenne fogyasztani, mert enyhíti a kellemetlen mellékhatásokat.

Sőt, az a legjobb, ha egészségesen is fogyasztod, ebben az esteben ugyanis sokat teszel azért, hogy még véletlenül se alakuljon ki rák a szervezetedben.

Jó még az álmatlanságra, fáradékonyságra is, és a gyulladási gócpontokat is képes megszüntetni.

Hozzávalók:

- 1 kg cékla
- 1 db citrom
- 0,5 kg répa
- 3 db narancs
- 3 db alma
- 1 kg méz

A céklát, répát tisztítsd le, a citromot, narancsot pucold meg, az almát vágd fel. Turmixold össze. Ha kész, keverd bele a mézet!

Ha ez megvan, akkor tedd egy jól zárható üvegbe, majd a hűtőben tárold. Másnap kora reggel mindig éhgyomorra igyál meg fél pohárral.

Bizonyos mértékben még fogyasztani is képes, és erős méregtelenítő hatással rendelkezik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések