A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az önjelölt forradalmár tovább provokál!

Gulyás Márton polgári engedetlenséget vizionál.
Tarjányi Péter lapja (zoom.hu) arról ír, hogy amennyiben Gulyás Márton önjelölt mozgalmár-forradalmár augusztus 20-ra meghirdetett kezdeményezése elbukik, akkor polgári engedetlenségi akcióba kezdenek, ami ismerve az egykori krétakörös korábbi tetteit akár erőszakos cselekményeket is jelenthet.

A mozgalom vezére viszont jelenleg büntetőeljárás hatálya alatt áll.

Talán sokan emlékeznek még egy április 13-i ítéletre, mely során a Budai Központi Kerületi Bíróság, gyorsított eljárásban 300 óra közérdekű munka büntetéssel sújtotta Gulyást és Varga Gergő nevű társát, garázdaság és rongálás miatt.

Az ítélet azóta sem vált jogerőssé, tekintettel arra, hogy az ellen az ügyészség képviselője súlyosbításért, a védelem felmentésért fellebbezett, másodfokon pedig még nem tárgyalták a büntetőügyet.

Gulyás nyilván tudatában van annak, hogy folyamatban lévő ügye alatt egy következő erőszakos cselekmény súlyosbító körülmény. Viszont, ha Gulyás célja az, hogy ismét bilincsbe verve fényképeztethesse magát, akkor jó úton halad…

Forrás: magyaridok.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések