A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Rothschild szindikátus legfőbb történelmi bűnei

A világ legnagyobb hatalommal rendelkező, leggazdagabb családjának kezéhez több vér tapad, mint Hitleréhez.
A Rothschild-család valójában egy olyan bűnös generáció által létrehozott, luxusban élő szindikátus, mely alaposan rányomta bélyegét az emberiség történelmére. Már a kezdetek kezdetén is jelen voltak, és úgy alakították a történelmet, ahogyan az ő érdekeik diktálták.

És ez még csak a kezdet volt. Számos háború, és különféle polgárháborús konfliktus kirobbantása köthető hozzájuk. Arról nem is beszélve, hogy mindent összevetve több bér tapad a kezükhöz, mint Hitleréhez...

A Rothschildek, és az őket megelőző generációk 250 éve folyamatosan törekedtek ara, hogy a világuralom a kezükben, egyetlen helyen összpontosuljon.

Ehhez pedig minden létező eszközt bevetettek, nem futamodva meg semmitől. A cionista bűnök szinte egybeforrtak a vérvonalukkal. belső köreikben pedig az anti-katolikus, antikeresztény és luciferánus eszmék terjedtek el.

Szép lassan ez az eszme, és határtalan hidegségük juttatta el őket oda, hogy globális financiális hatalomra tudtak szert tenni, és elkezdték "beenni" magukat Amerika szöveteibe.

A Rothschild család tagjainak nincs saját vagyona, mindent a Family Trust nevezetű adómentes alapítványba gyűjtenek, azaz jövedelmeik után nem fizetnek adót.

Egy 1800-as évek végén készített kimutatás szerint, akkor ők birtokolták a világ vagyonának a felét. Azóta pedig a világ vagyonának a 96%-a felett rendelkeznek napjainkra.

Azért tudtak ekkorát "ugrani", mert azóta volt több nagy bevételt hozó üzletük, úgymint például az I. és a II. Világháború.

A Rothschild ház úgy építette fel háttérhatalmát, hogy a politika terén szinte soha nem láthatóak, de a háttérből megvett politikusokon keresztül irányítanak.

Amerika többször is pénzelte, akárcsak az angol bankok Hitler náci rezsimjét még a háborút megelőző években, ez ma már történelmi tény. Azt is sokan elismerik, hogy ezek a pénzcsapok utána sem apadtak el teljesen.

Ennek több oka lehetett, de azt látni kell, hogy ezen csapok között bizony ott voltak a Rothschild kapcsolatokkal rendelkező bankok és pénzintézetek is.

A Rothschild családnak, és úgy alapvetően a háttérhatalomnak mindig is jól jött egy hatalmas háború, mely során mindkét félt kiszolgálhatták. No persze sok esetben a felek erről nem tudtak, és kivételezettnek hitték magukat... A kétkulacsos politika pedig megtérült, és a világhatalmi elit hamar dollár trilliókat termelt.

A világháborúk egyértelműen az ő nevükre írhatók, de már korábban is több polgárháborút robbantottak ki.

Egyes teóriák szerint a 2001 szeptember 11-én bekövetkezett terrormerénylet hátterében is ők állhattak, vagy legalábbis ők adhattak zöld utat az irányított robbantásokra.

Napjainkban is rengeteg ember esik áldozatául a gonosz, hatalmi tervüknek, és mérhetetlen kapzsiságuknak. Ugyanis minden a hitelek, és különféle tartozások lévén eladósodott, majd öngyilkosságba menekülő ember halála is az ő lelkükön szárad.

A becslések szerint ők a világ legnagyobb népirtói, és közel 7-800 millió ember haláláért felelnek közvetlenül. Közvetett módon pedig még ennél is jóval magasabb lehet a szám.

Miközben pedig az átlag polgár a hiteleit nyomja, a fizetetlen csekkjeit próbálja befizetni, és mellett megélni valahogy, addig ők másodpercenként keresnek több száz millió forintot.

Ahogy pedig gyarapodnak, folyamatosan nő erejük, és az a sötét birodalom, mely a látható szuperhatalmak mögött húzódik meg, és csak a megfelelő pillanatra vár, hogy az egész világot bekebelezhesse.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések