A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

(18+) Az oltáron erőszakolta meg a kislányt a pap, az apa hagyta

Újabb 12 gyerek megerőszakolása miatt idézték bíróság elé Ausztrália legismertebb pedofil papját, a 83 éves Gerald Francis Ridsdalet.
Az egykori papot már elítélték 53 gyerek szexuális zaklatása miatt, de most újabb áldozatok jelentkeztek: 11 férfi és egy nő. Ridsdale 1962 és 1988 között fajtalankodott az ártatlan gyerekekkel – írja a New York Post.

A pap azt használta ki, hogy Nyugat-Victoria falvaiban nagyon vallásosak voltak a lakosok, és a gyerekek zaklatását isteni elrendeltetésként állította be. 1974-ben például egy apuka vitte el a templomba 10 éves lányát, ott levetkőztette és felfektette az oltárra, majd végignézte, ahogy Ridsdale megerőszakolja a zokogó kislányt.

Jézus meghalt a bűneinkét, ezért megbocsátást nyerünk, és ha megvallom bűneim, én is elnyerem a megbocsátást – mondta a pap.

Egy 9 éves ministránsfiú előtt is hasonló szavakkal védekezett, miközben megerőszakolta: Isten minden bűnünket megbocsátja. Majd arra kérte áldozatát, hogy imádkozzon ő is ezért, különben Isten megbünteti a családját.

A vallomásokból kiderül, hogy Ridsdale nagyon könnyen megtalálta a hangot a templomba járó gyerekekkel, akiket aztán valamilyen ürüggyel ott marasztalt,

bántalmazott, majd az ügyet azzal zárta le, hogy “ez az ő kis titkuk marad”, és megfenyegette az áldozatait, hogy ha beszélni mernek az esetről, Isten megöli a szüleiket.

Forrás: faktor.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések