A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

14 éves gyermeket gázolt el egy autó Derecskén

Hajdúszoboszlón egy motoros és egy biciklis ütközött csütörtökön, Derecskén pedig két gázolás történt. 
Egy 57 éves férfi robbanómotoros kerékpárral haladt Hajdúszoboszlón, a Kör utcában 2017. augusztus 10-én 7 óra körül, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a Bajcsy-Zsilinszki utca kereszteződésében összeütközött egy kerékpárossal. A baleset körülményeit a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja. A mentők könnyű sérülésekkel vitték kórházba a biciklist.
A rendőrök intézkedtek egy baleset helyszínén 2017. augusztus 10-én 11 óra körül Derecskén, a Köztársaság úton. Egy 63 éves férfi közlekedett egy Cyslerrel, amikor eddig tisztázatlan körülmények között nekiütközött egy előtte forgalmi okból megálló motorkerékpárnak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a motoros könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.
A berettyóújfalui rendőrök intézkedtek egy baleset helyszínén 2017. augusztus 10-én 18 óra körül Derecskén. Egy 56 éves nő közlekedett Opeljével az Arany János utcában, amikor eddig tisztázatlan körülmények között elsodort egy 14 éves gyermeket. A fiatalt könnyű sérülésekkel vitték kórházba a mentők.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések