Hirdessen itt

Végzetes következménye lett a migránssimogatásnak! Ezzel senki nem számolt!

A legfrissebb uniós statisztikák jelentős népességnövekedésről számolnak be – pedig az európaiak száma lényegét tekintve nem sokat változott.
Furcsa jelenséget fedtek fel a legfrissebb uniós statisztikák: bár a születések és halálozások száma alig változott az elmúlt években, egy év alatt mégis közel 1,5 millióval nőtt a tagállamok össznépessége. Ez a migránsválságnak köszönhető – írja az Express.

2016 végén már 511,8 millió ember élt az EU területén, míg egy évvel korábban ez a szám még csak 510,3 millió volt. 28 tagállamból 18-ban nőtt a népesség, míg 10-ben enyhén csökkent. A legnagyobb növekedést Luxemburg tapasztalta, de a legfőbb migránsbefogadó országok, Németország és Svédország is a lista első szakaszában végeztek.

A legnagyobb népességcsökkenéssel Horvátország, Lettország és Litvánia szembesült, de Magyarország népessége is megfogyatkozott kissé.

2016-ban 370 ezer migráns érkezett Európába, 75 ezren Görögországban és a Balkánon állomásoznak. Ez óriási csökkenésnek számít a 2015-ös év adataihoz képest, mikor egy év alatt bő egymillión érkeztek a kontinensre, de a 2017-es év statisztikái újabb hatalmas növekedésről fognak árulkodni.

Egyelőre nincs általános megoldás arra, hogyan lehetne megállítani a migránsokat – mint ahogy arra sem, mit tegyenek a már Európában tartózkodókkal.

Forrás: faktor.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések