A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vallottak a terroristafeleségek…

A szerelemnek köze nincs a nászokhoz, anyagi megfontolásból mennek terroristafeleségnek a külföldi nők.
Számtalan nő adta fel átlagos életét Németországban, Indonéziában vagy éppen Oroszországban azért, hogy az Iszlám Állam területére utazzon, és ott hozzámenjen egy terroristához. A házasságok motivációja viszont csak nagyon ritkán volt a szerelem, a legtöbb esetben a pénz, az egészségügyi ellátás vagy a szociális lehetőségek szülték az esküvőket – írja a Fox News.

A háromgyerekes Difansa Rachmani 2015 nyarán érkezett Moszulba, mert neki és 3 éves autista kisfiának is orvosi ellátásra volt szüksége, amelyet hazájában elszegényedett özvegyként nem kapott volna meg. A terrorszervezet a „kalifátus” területén valódi államként működött, volt orvosi hálózata, szociális támogatási rendszere, hivatalai. Rachmani azt mondja, mindezekért cserébe hajlandó volt “megfeledkezni” a terroristák kegyetlenségéről, és hozzá is ment egy dzsihádistához.

A 19 éves Nur Kharadhania és 21 éves nővére is visszautasíthatatlannak tűnő állásajánlatot kapott: Rakkában kellett volna könnyű, ház körüli munkákat végezniük, cserébe az Indonéziában kapott bérüknél jóval magasabb fizetést és egy nagy házat kaptak.

A sorsuk csak akkor fordult rosszra, mikor Nur férje nem akart tovább harcolni – a családnak végül sikerült elmenekülnie Szíriából.

Sok külföldi nő azonban még most is a terroristák között él, még akkor is, ha már rég kiábrándultak az Iszlám Államból: aki ugyanis egyszer terroristafeleség lesz, az csak nagyon nehezen tud szabadulni. Az elesett harcosok özvegyeit újra és újra hozzákényszerítik más dzsihádistákhoz. És mivel a terrorszervezet egyre nagyobb területeket veszít el, a feleségek egyre több férjet fogyasztanak el.

Forrás: faktor.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések