A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újra robbantani akartak Ariana Grande koncertje alatt!

Újabb terrorcselekményre készülhettek Ariana Grande koncertjén.
A Costa Rica-i rendőrség még a koncert előtt őrizetbe vett egy kolumbiai férfit, akiről azt feltételezik, hogy robbantani akart a sztár koncertje alatt. Mint ismeretes, májusban a 22 halálos áldozattal, és 119 sérülttel járó manchesteri robbantást az énekesnő koncertje utáni pillanatokban követte el egy terrorista. Ennek a megismétlésétől tartottak a biztonsági erők.

A rendőrség azután indított fejvadászatot, hogy szombaton a koncertszervezők oldalán arabul írott fenyegető üzeneteket írt valaki.

Vasárnap a különleges kommandósok el is fogták a 22 éves Caicedo Lopezt, akinek a lakását több órán át kutattak a rendőrök. Meg is találták azt a két telefont, amelyről a fenyegetéseket küldték.

A nyomozást irányító részleg vezetője elmondta, hogy reális fenyegetés volt, hogy veszélyes helyzet állhatott volna elő vagy támadás lehetett volna a koncert alatt. A nyomozó nagyon kényes helyzetnek nevezte a fenyegetést.

A férfi korábban nem volt ismert a hatóságok előtt.

Ariana Grande később 14 ezer rajongó előtt tartotta meg a koncertjét, ami előtt a szokásosnál is nagyobb fokú biztonsági ellenőrzéseket tartottak – értesült a Daily Mail.

Forrás: blikk.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések