A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb részletek az M3-ason történt brutális buszbalesetről

Sokan szenvedtek súlyos sérüléseket a Pest megyében hétfőn kora reggel történt két balesetben. A sérültek között több gyermek is van – közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel.
Győrfi Pál elmondta: az M3-ason történt buszbaleset helyszínére 9 mentőegység ment. Onnan 22 sérültet vittek kórházba, köztük három férfit súlyos sérülésekkel.

A helyszínen végzett vizsgálatok szerint 19 ember – köztük egy-egy tíz év körüli fiú és lány – könnyebben sérült meg. A sérülteket Hatvanba, valamint Budapestre, a Honvédkórházba és a baleseti intézetbe vitték.

Reggel számoltunk be arról, hogy árokba borult egy busz az M3-as autópályán Aszód térségében.

A baleset során az autóbusz átszakította szalagkorlátot, többször megpördült, majd a kerekein állt meg.

A busz Debrecenből Svájcba tartott. A járművön a két vezetővel együtt negyvenen voltak, mindannyian magyarok. Azokért, akik nem sérültek meg, másik buszt küldtek.

Az Útinform tájékoztatása szerint a forgalmat Hatvannál, az 55-ös kilométernél, a csomópontban elterelik, a térségben továbbra is jelentős a torlódás.

Forrás: atv.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések