Hirdessen itt

Tusványoson celeb született! No de kicsoda is Ladó Andrea? – Parászka Boróka akaratlanul is leleplezte

Tusványoson celeb született.
És ha azzal szimpatizál Parászka Boróka – márpedig szimpatizál és szolidarizál erősen – az már sok mindent el is árul.

Például:

Egyet – Ha székelyföldön valakit elkapnak és megrendszabályoznak mások, akiket zavar vagy kárt okoz és Parászka Boróka az illetőt védelmébe veszi, akkor az a személy biztos, hogy nem székely.

Parászka Boróka székely ember sérelméért soha életében még nem állt ki. A székelyek sérelmére, annál inkább szeret kiállni.

Sőt. Parászka Boróka szereti, ha székelyeket lopnak, aláznak, károsítanak, vernek meg. Tehát ez az újdonsült celeb, ez a Fekete Pákó értelmi szintjén levő, közel 4O éves vén-lány – akit a médiában röviden csak “lánynak” neveznek, bár, tény, hogy nőnek nevezni kár is volna – ez az állítólag informatikus, négy osztályos szinten kommunikáló valaki, aki feltétlenül véleményt kellett nyilvánítson Orbán Viktor beszéde közben, mert neki is joga van… De nem? Hát, aztán arra is való egy Orbán Viktor-i miniszterelnöki beszéd, főként tusványoson, hogy ez a pesti vén-lány odamenjen és véleményt nyilvánítson mindenki örömére… Na, mindegy. 

Hogy kicsoda is ez a “női személy”, az abból kiderült, hogy Parászka Boróka 8 oldalas cikkben ecsetelte az esetet, mintha ő maga lett volna a az eset forgatókönyvének írója, szellemi szerzője, koreográfusa, jelmezese és hangmérnöke, kb. olyan részletességgel adja elő magát végtelen empátiaképességeit szédítően belevegyítve. Ha ebben a Ladó Andrea nevű újdonsült celeb-ben lett volna egy homokszemnyi székely vagy magyar öntudat, akkor Parászka Boróka miután erről tudomást szerez, az ügyet rutinosan figyelmen kívül hagyta volna, mintha nem is látta volna, mintha az nem is létezne. Ő ezért fizetést kap, ő erre ki van képezve és nagyon tehetséges ebben. Ő, ha székelyt meglopnak, megkárosítanak, megaláznak, magában vigyorog és kuncog. Sőt, élvez. Sőt, ha lehet rásegít, ha tud alkalmat teremt, alibit szolgáltat, a bántalmazók mellett kiáll. Stb., stb. Ő ebben abszolút elvhű és kibillenthetetlen.

Parászka Boróka akkor, amikor a szintén Soros György féle, zsoldos-huligánok csapatába illő önjelölt blogger, Gerle Éva engem “ironikusan véleményezett”, vagyis nyíltan az interneten leelmebetegezett a blogján, majd nem hajolván arra, hogy azt onnan letörölje a felszólításomra, meghirdette a családom, a férjem anyagi tönkretételét, rágalmakkal való lejáratását, és a internetről való eltüntetését, a gyerekeink állami gondozásba juttatását (majd ennek meghiúsulásakor a gyerekek éhenhalasztását) eközben Parászka Boróka magasról tojt rá, hogy egy székely írót gyaláznak, és tönkre akarnak tenni, hogy mi vagyunk a megtámadottak és nem a támadók, tojt arra, hogy egy négy gyermekes székely családot tönkre akar tenni néhány unatkozó és megkeseredett, harcos feminista – sőt, magában egyetértett vele és mosolygott rajta, de nyilvánosan megüzente Gerle Évának, hogy a gyermekeinket érő kegyetlen támadását talán mégsem kellene a drága Gerle Évácska olyan nyíltan művelnie, mert az majd ártani fog Éva hírnevének.

Persze Parászka Boróka nem ilyen nyíltan fogalmazta ezt meg, akkor is a jóságoskodás és az együttérzés köntösébe burkolta félig meddig a rendkívül a bölcs tanácsait, csak éppen annyi volt teljesen nyílt és leplezetlen: hogy “sajnos” ebben a székely-üldözésben, és székely-kilövésben az az ártatlan négy vagy öt gyermek is szenved és megkárosul.Milyen kár, hogy a szüleiket nem lehet kicsinálni, fellógatni úgy, hogy gyermekek ne sérüljenek, s nekik, a parasztra vadászó elitnek, a melle tovább dagadhasson a jóságosság köntösében. Milyen kár.

Amúgy semmi baj azzal, amit Gerle Éva budapesti, felvilágosult, feminista ripacs művel, hogy egy másik embert leelmebetegez azért, mert az nem hajbókol a férfi-herélő, magzat-koncoló, gyerek-elhanyagoló feminizmus magasztos ideológiájának. Parászka Boróka szerint teljesen normális az, hogy egy csapat pszichopata (mert hát ők az elit, a pszichopata feministák) egy másik embert tönkre akar tenni, amiért az családapaként és férjként, amiért eltartja a hattagú családját, amiért egészséges, amiért ki tudott adni sikereket, amiért az író szövetség tagja.

Parászka Boróka szerint, ha székely, akkor megérdemli. Akkor teljesen rendben van, akkor meg lehet alázni, lehet fenyegetni, tönkretenni, bármit. Sőt.

Szóval ki ez a Ladó Andrea, a tusványosi celeb, akit Parászka Boróka így felemel, istápol, akivel olyan nagyon együttérez, akit annyira nemesen véd? Mert hogy székely- vagy magyar-érzelmű nem lehet, az egyszer biztos. Mert akkor Parászka Borókának a mindennemű közéleti karrierjének leáldozna.

Parászka Boróka mélyen, zsigerből, jeges szívósággal székely- és magyarellenes. És ő nem hibázik.

Ő véletlenül nem csinál ügyet holmi áldozatocskákból – megvert, ellehetetlenített, bebörtönzött, székelyekből sem, nemhogy megrángatott hajú, tusványosi füttyögtetőkből.
Hogy Parászka kicsoda, azt jól tudjuk. Hogy betiltana minden székely szabadságjogot, betiltaná a Tusványosi Szabad egyetemet, sőt, betiltaná mindenestül, ha a szadizmusa nem lenne olyan, hogy sajnálná aztán, hogy nincs akiket kegyetlenül és igazságtalanul alázzon a cikkeiben.

Tudni lehet tehát, hogy őt kinek az ügyei érdeklik, azt is. Hogy kiknek az áldozatiságából csinál ügyet, és miért, azt is.

Az alábbi linken olvasható Parászka Boróka alapos beszámolója.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Unknown üzenete…
Hahaha, hogy valakinek ennyire beragadjon az élete és mániákusan mindig mindenről ugyanaz jusson eszébe! Saját szavai sincsenek a posztolónak, a férjét visszhangozza. :D