Hirdessen itt

Trump fiának e-mailjei – szólaljon meg a másik fél is

A választásokba történő orosz beavatkozás vádjainak legújabbikával foglalkozik az orosz Sputnik News hírügynökség, amely ismerteti, hogy tavaly június 3-án Robert Goldstone zeneműkereskedő levelet küldött Trump fiának, amelyben azt állította, hogy egyik kuncsaftja, Emin Agalarov orosz énekes Hillary Clintonra nézve káros információk birtokában van és ezek, írta, az orosz kormánytól származnak. Telefonon akarta a dolgot megbeszélni Trump fiával, de ez nem sikerült. 

Ennek hiányában került sor egy orosz ügyvédnővel, Natalia Veszelnyickájával történt találkozóra, aki a New York Times szerint kapcsolatban állt az orosz hatóságokkal. Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője viszont közölte, nem ismerik az ügyvédnőt, aki az amerikai NBC tévéhálózatnak tegnap nyilatkozva szintén tagadott mindenfajta ilyen állítást. 

Elmondta, Trump fiával kizárólag gyermekek örökbefogadásáról és a börtönben meghalt Magnyickijjal kapcsolatos aktákról akart beszélni. Szó szerint ezt mondta: „Sohasem voltam a birtokában semmilyen, Hillary Clintonra nézve káros vagy kényes információnak” és leszögezte, nem áll a Kremllel kapcsolatban. 

Ifjabb Donald Trump előtt világossá vált, hogy a Goldstone által leírt ígéretek csupán arra voltak jók, hogy a találkozó létrejöjjön. Ifjabb Trump az átláthatóság kedvéért hozta nyilvánosságra a vonatkozó e-maileket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések