Hirdessen itt

Tarol az új életstílus! Meztelen kontinensfoglaló támadt a békés járókelőkre! Megdöbbentő uniós reakció!

Hat csendőr tudta csak leállítani. Ez lenne az új életstílus, amit a migránsoktól át kell vennünk… Ironizált facebook oldalán az Északi Liga elnöke.
Július 5-én Matteo Salvini, az Északi Liga olasz párt vezetője, a facebook oldalán osztotta meg a milanotoday.it elképesztő cikkét, amelyben arról adott hírt az internetes oldal, hogy egy nigériai migráns Milánó Busto Arsizio negyedében az utcákon pucéran és részegen mászkálva számára ismeretlen járókelőket vert meg, valamint kukákat borogatott fel.

A helyi csendőrök rövid időn belül 50 jelzést is kaptak szerdán este az utcán őrjöngő pucér nigériai migráns miatt. A pucér afrikai először egy nőre és egy idősebb emberre támadt rá, majd két másik férfire is, akik az előbbiek segítségére siettek. Ezek után a nigériai tovább menve az utcán egy negyvenes algériai férfi ellen is fizikai agressziót követett el, elkezdte őt rugdosni és ütlegelni, és a pénztárcáját is el akarta venni.

Ezen  a ponton érkeztek meg az olasz csendőrök, és avatkoztak közbe, és gázsprét is használva hatan már le is tudták fogni az Afrikából úgymond ínség elől menekülő, Európában gyámolításra szoruló afrikait. A nigériai férfi menedékkérőként él Olaszországban, egy a tetthelyhez közeli befogadó központban. Algériai áldozata az ambulancián kapott ellátást, a többiek szerencsére sérülések nélkül úszták meg az afrikai menedékkérőnek ezt a különös viselkedését.

Matteo Salvini így kommentálta az esetet facebook posztjában: “Külföldi erőforrás akcióban Busto Arsizióban: pucéran és részegen veri a járókelőket!

Hogy is mondta Boldrini? Hogy “egy új életstílust mutatnak nekünk”?

#STOPINVÁZIÓ”

Laura Boldrini, akire Salvini utal, egy baloldali politikus, az olasz parlament Képviselőházának az elnökasszonya és a bevándorlást pártolók egyik fő szószólója Itáliában. Boldrini egy 2014-es videója nagy ismertségre tett szert az olasz közösségi médiában, amelyben a befogadás kultúráját propagálta többek között ilyen fordulatokkal::

“A migránsok emberi tényező, ennek a globalizációnak az előőrse, és egy olyan életstílust mutatnak nekünk, amely nemsokára mindannyiunk körében nagyon elterjedt lesz.”

Az új életstílusra vonatkozó szavai mintegy szállóigévé váltak az olasz közéletben a migráció ellenzői között, valamint sokan idézik őt a jobboldali olasz sajtó olvasói hozzászólásaiban is.

Laura Boldrini az elmúlt napokban is a migráció mellett szállt síkra, a Repubblica olasz lapnak adott interjújában védelmezve az NGO-s hajóknak már a baloldali  olasz kormány által is vitatott földközi-tengeri tevékenységét. Az olasz baloldalon már hónapok óta mutatkozik egy erőteljes törés a baloldali progresszív és a balközép politikai erők között.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések