A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán antiszemita! Jaaaa,,, nem! - Komédia két felvonásban

Dörgedelmes nyilatkozatban ítélte el az „antiszemita sorosozó” plakátkampányt Izrael állam nagykövete. 
Idehaza például a Népszava olyan „őrületes” címlappal jelent meg, hogy „Izrael ellenzi a plakátokat”, ugyanakkor Netanjahu izraeli miniszterelnök utasítására az izraeli külügyminisztérium visszavonatta az ítélkező nagyköveti nyilatkozatot. Vége van annak az időszaknak, hogy senkit nem lehet bírálni, aki történetesen zsidó származású és nem mellesleg a ballib oldal kedvence?

Továbbá: Nem mondott le a dél-olaszországi kikötők lezárásáról az olasz kormány, amely arra akarja kényszeríteni az NGO-k mentőhajóit, hogy többek között Triesztbe szállítsák a migránsokat. A Sajtóklubban arról is szó esett, hogy a szélsőbaloldali tüntetők szétverték fél Hamburgot.

Ilyenkor miért kerül tudathasadásos állapotba a nyugati sajtó? Hol vannak a „döbbenetes” elítélő nyilatkozatok? Ugyanakkor közben ismét a magyarországi „médiaelnyomás” lesz a téma az Európai Parlament illetékes bizottságában.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések