Hirdessen itt

Német neonácik tartják rettegésben a magyarok által kedvelt üdülőhelyet! Videó 18+

Egy hónapja van posztján Mallorca polgármestere, azóta egy napja sem telt el nyugodtan.
“Átvették a hatalmat a német neonácik a városban” – jelentette ki Mallorca polgármestere.

Antoni Noguera elmondása alapján a neonácik új generációja jelent meg a közkedvelt üdülőhelyen. “Náci jeleket tetováltattak magukra.” Agresszívnak és balhésnak nevezte őket.

“A német nép söpredéke. Nem hinném, hogy ezt Berlin utcáin is meg merik csinálni” – tette hozzá felháborodva a polgármester, aki könyörögve fordult az utazási irodákhoz, hogy a “turistaszemetet” ne küldjék a szigetre.

A felvételen látható, ahogy összetűzésbe keveredtek a német turisták más nyaralókkal. Véres vége lett az összeszólalkozásnak.

A helyi hatóságokhoz több bejelentés is érkezett a német csapat ellen, köztük nők is feljelentést tettek. Elmondásuk szerint szexuálisan zaklatták őket. A rendőrség szemtanúkat keres.

A polgármester azonnali tárgyalást sürget a német konzulátussal,  hogy segítséget kérjen a német invázió megfékezésében.

Egyes német politikusok nemtetszésüknek adtak hangot Noguera szavaival kapcsolatban. Mallorca turisztikai igazgatója, Pilar Carbonell pedig változtatásokat vezethet be az alkoholkiszolgálással kapcsolatban.


Forrás: express.co.uk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések