Hirdessen itt

Mindenkit meglepett! Levelet írt Orbán a határon túli magyaroknak!

Ezúttal a határon túli magyaroknak írt levelet Orbán Viktor, amelyben azt kéri tőlük, hogy regisztráljanak a jövő tavaszi magyarországi parlamenti választásra – írta a 444.hu egyik kettős állampolgárságú olvasójának levelére hivatkozva. 
A levélben Orbán Viktor közli, hogy a 2010-ben megalakuló Országgyűlés megadta a határon túliak számára a kettős állampolgárság lehetőségét, majd azt is, hogy “a következő években Magyarországon sorsfordító döntéseket kell meghoznunk, amely az egész Kárpát-medence magyarságára kihatással lesznek”.

A miniszterelnök felhívja a figyelmet: ahhoz, hogy a kettős állampolgárok részt vehessenek a választáson, érdemes már most cselekedni, azaz regisztrálni a választási névjegyzékbe. Arra kéri a címzetteket, hogy ha még nem tette meg, regisztráljon.

„Hét éve létrejött az, amire majd száz évig vártunk. A kettős állampolgárság kiterjesztésével sok százezer magyar hivatalosan is a magyar nemzet részévé vált” – írja. Felhívja a figyelmet, hogy Magyarországon olyan döntéseket kell meghozni, ami a kárpát-medencei magyarokra is hatással lesznek.

„A tét az, hogy tudjuk-e tovább javítani életkörülményeinket, meg tudjuk-e védeni a kultúránkat, és meg tudjuk-e erősíeni a biztonságunkat. Erről szól a jövő évi országgyűlési választás. Döntsünk közösen!” – zárta a határainkon kívülre rekesztett honfitársainkhoz intézett sorait a miniszterelnök.

Forrás: pestisracok.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések