A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Még el se kezdődött a VB de az index végbél-sáros újságírói már nyomják ki magukból ami kitelik

Úgy tűnik, semmi sem rettenti már el az Indexet és a portálra hivatkozó egyéb médiumokat attól, hogy a FINA 2017 Budapest vizes VB rossz hírét keltsék. Most egy facebookos trollkodást és ál-munkaajánlatot vett készpénznek az Index, csak azért, hogy megírhassák: valami megint nem stimmel a vizes VB körül.
A legújabb kapaszkodó nem más, mint egy feltehetően netes trollkodásból készített ál-állásajánlat, melynek felhívása szerint operatőröket keresnek a vizes VB közvetítésére.

Természetesen ebből egyetlen szó sem igaz. Az MTVA hónapokkal ezelőtt rendben akkreditálta kollégáit az eseményre, ahogyan egy ilyen léptékű esemény megszervezése során ez teljesen megszokott. Arról az MTVA nem tehet, hogy az Indexben dolgozó kollégák még soha nem láttak közelről ekkora szervezést igénylő sporteseményt.

A híresen kritikus és a forrásait állítólag minden esetben többszörösen ellenőrző Indexben azonban senkinek sem ütött szeget a fejébe a felismerés: lehet, hogy nem a FINA 2017 hivatalos nyitánya előtt kettő nappal toboroz munkatársakat az MTVA, így a hirhedten objektív Indexnek egy teljesen fals álhírre, egy facebookos hoaxra rárepülve sikerült a mai napon is lehoznia, hogy se az MTVA, se a FINA magyar szervezőbizottsága nem tudja, mit csinál.

Ebből egy szó sem igaz. Az MTVA, mint közvetítő másodpercre pontosan tudja, mi fog történni a pénteket követő két hétben, ahogyan a közvetítésbe bevont Antenna Hungária, valamint a FINA szervezőbizottságának szakemberei is.

Egyedül az Index gondolja azt Magyarországon, hogy egy ilyen világesemény előtt mindenkinek elment az esze és senki sem tudja, mi a feladata. A Simicska Lajos környezetébe sodródott portál most minden erővel azt sugallja, a vizes VB kudarcra van ítélve, felesleges ez a VB, inkább maradtunk volna a magunk dolgánál, úgysem megy ez nekünk.

Az M4 Sport, az M1, és a Duna televízió nézőit az MTVA ezúton is biztosítja: az Index minden valóságot nélkülöző alaptalan híreszteléseivel szemben a magyar közmédia a legjobb tudását nyújtva közvetíti Magyarországon a rangos vizes világbajonkságot, a FINA2017-et.

Minden bosszantó újságírói melléfogása és alaptalan kekeckedése mellett egyetlen előnye van ennek a mai Indexes álhírgyártásnak: végre tisztán kiderült, miért, és kinek is szorít szívből az Index.

Forrás: hiradó.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések