A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Katasztrófa közeleg! Európa napjai meg vannak számlálva! Rendkívüli jelentés hoztak nyilvánosságra!

A világon 23 millió ember készül arra, hogy kivándorol hazájából a Nemzetközi Migrációs Szervezet szerint, s ez a szám folyamatosan növekedett az utóbbi években – írja az MTI.
A Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) kedden nyilvánosságra hozott friss jelentésében számol be az elképesztő adatokról, amely a Gallup amerikai közvélemény-kutató cég nemzetközi felmérésein alapszik.

A kivándorolni akarók több mint 20 százaléka elsősorban az Egyesült Államokba szeretne emigrálni, amely így messze a legnépszerűbb célország, és több mint 40 százalékuk Afrikából. 

A népszerű célországok között van még

- Nagy-Britannia,
- Szaúd-Arábia,
- Kanada,
- Franciaország
- és Németország.

A Gallup azokat az embereket számolta össze, akik olyan előkészületeket tesznek a kivándorlásra, mint a vízumkérelem beadása, takarékoskodás ebből a célból, esetleg nyelvtanulás.

A felméréseket 2010 és 2015 között készítették, és kimutatták, hogy öt év alatt öt százalékkal nőtt az emigrálni akarók száma.

Kisebb térségekre lebontva a világot a legtöbben Nyugat-Afrikából, majd Dél-Ázsiából, Észak-Afrikából és a Közel-Keletről akarnak elköltözni.

Forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések