A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Horn Gábor: “Soros a legnagyobb magyarjaink egyike”

Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke szerint Soros György a legnagyobb magyarjaink egyike, aki az elmúlt évtizedekben rengeteg pénzt áldozott arra, hogy “ideája – és sokunk ideája -, a nyitott társadalom megvalósuljon.”
Az egykori SZDSZ-es politikus “Köszönjük, Soros György” címmel publikált írásában fogadalmat is tett: ő bizony nem adja fel a nyílt társadalom eszméjét és példát merít az amerikai tőzsdespekuláns tevékenységéből.

Bokros Lajos múlt heti Soros-tömjénezése után ezúttal a Republikon Alapítvány vezetője, Horn Gábor rebegett hálát hosszasan az amerikai milliárdosnak. A Népszavában megjelent írásban kiemeli: nem érti, miért ábrázolják démonnak Sorost, pedig ő “a legnagyobb magyarjaink egyike, aki önzetlenül és rengeteget adott.” 

Az egykori SZDSZ-es politikus szerint a Soros Alapítvány, a Nyitott Társadalom Intézet, az OSF évtizedek óta a világ legkülönbözőbb diktatúráiban segíti a demokratákat. Véleménye szerint Soros György arra költi a pénzét, amire akarja, egyébként pedig undorral vegyített szomorúságot érez, hogy az általa oly nagyra becsült üzletemberről mást állítanak, amit aljasságnak, ízléstelennek és kegyetlennek tart.

“De a gyomrom kifordul attól a gyűlöletkampánytól, amelyet egy a kilencedik évtizedében járó öregúrral szemben folytatnak, aki soha mást nem tett, csak adott és lehetőséget teremtett.” – írja Horn Gábor, hozzátéve: ő maga csak végtelen undort és megvetést érez a kormányzattal szemben. Kiemeli:

“A gyűlölet most az egyik legnagyobb magyarra, egy kitűnő filantrópra irányul.”

A Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke nem felejtette el megígérni azt sem, hogy ő bizony példát merít Soros tevékenységéből, nem adja fel a nyílt társadalom eszméjét és reményei szerint minél többen rögzítik, leírják majd: “Köszönjük, Soros György!”

Forrás: pestisracok.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések