Hirdessen itt

Életünket és vérünket George bácsiért!

Az Együtt tegnap megrendítő csapást mért az Orbán-rendszerre: letéptek pár Soros Györgyöt bíráló óriásplakátot. Juhász Péterék ma újabb kormánydöntő akcióra készülnek: nyitva hagyják egy belvárosi fizetős vécé ajtaját.
Egyet az elején tisztázzunk. Nagyon tisztázzunk: a Soros-ügynek semmi köze a zsidókhoz, az antiszemitizmushoz, a fasizmushoz. A libbal ellenzék ebben aljasul hazudik, mocskos módon használja saját céljaira a barna rettenetet, honfitársaink tragédiáját.
A Mazsihisz mellett ebbe a buliba szombaton belerángatták az izraeli nagykövetet is. Yossi Amrani lelkesen neki is ment a Sorost bíráló plakátoknak. Egy napon Pride és izraeli kirohanás Orbán ellen – pesti liberálisnál boldogabb ember csak akkor lett volna a világon, ha akad egy magyarországi demokráciát féltő kaliforniai CEU-licences szörfoktató is. Aztán láss csodát, megszólalt az izraeli külügyminisztérium:
„Nagykövetünk hibázott. Izrael minden esetben védelmet nyújt a csupán zsidóságáért atrocitást elszenvedő galuti (száműzetésben, diaszpórában élő – a szerk.) zsidóságnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kiáll az Izrael-ellenes tevékenységet támogató Soros György mellett.”
Az izraeli Miniszterelnöki Hivatal mindezt azzal egészítette ki, hogy a sajtónyilatkozat az ország miniszterelnökének tudta nélkül jelent meg, és nem tükrözi véleményét. Ha valakiről, a keményvonalas Benjamin Netanjahutól egyet biztosan tudunk: nem csak verbálisan csap oda, ha valahol a zsidóságot veszély fenyegeti.
Szóval kérem, a zsidó-kártyát ne játssza ki senki Soros-ügyben!
S most ennek fényében gondoljuk át újra azt a hihetetlen ellenzéki hecckampányt, amit a milliárdos spekuláns kormányzati bírálata előidézett. Komolyan, mintha kedvenc édibédi simi-cicájukat bántotta volna meg valaki.
Tegnap például pár tucat kertvárosi demokrata úgy döntött a XVI. kerületben, hogyeltakarítják a „Fidesz-kormány gyűlöletkeltő plakátjait”. Most ne kezdjünk el jogászkodni, hogy mégis milyen joguk van a hirdetések letépésére. És, hogy a rendőr miért tűri mélabúsan a magántulajdon rongálását, megelégedve egyszerű igazoltatással.
Bármennyire vonzó téma, ebből a szempontból tökéletesen érdektelen az is, hogy szükség van-e kormányzati plakátokra vagy sem. Mikor MSZP-SZDSZ koalíció volt, nyilván nagy szükség volt rájuk. Most ez gyűlöletkeltés. Érdekes az is, hogy amikor a Fidesz pár hete kezdeményezte, hogy kampányidőszakon kívül ne legyen semmilyen politikai plakát, az ellenzék egyöntetűen nemet mondott…
De még egyszer: mindez csak mellékkörülmény. Ami érdekes, hogy miért most tört ki az Együtt-aktivisták takarítási mániája? Az elmúlt hét évben nem zavarták őket a plakátok? Miért most, Soros miatt?
Bokrosok, Gyurcsányok és Szanyik miért tesznek egymással versenyezve hűségesküt „Gyuri bácsinak”? Botka miért szajkózza úton-útfélen Soros migránsügyi követeléseit? Miért annyira életbevágó a melegek kérdése, avagy egy ezer hallgatós egyetem sorsa, és miért nem érdekes mondjuk több tízezer Tesco-dolgozó?
Az ő szombati tüntetésükön ugyanis egyetlen nagyon szocialista politikus sem volt kint!Értük miért nem fognak össze? Mert az ő szociális érzékenységük nagyjából kimerül abban, ha Juhász Péterrel együtt meglátogatnak egy belvárosi fizetős vécét, és nyitva hagyják annak ajtaját. Hátha arra jár egy melós…
Ha Soros neve elhangzik, még a Jobbik vezéreinek ruganyos gerince is megfeszül: elfogadhatatlannak tartják, hogy a kormány bármibe belekeveri és megbélyegzi ezt a szegény, idős embert, ezt a szeretetre érdemes patriarchát.
Miért Soros? Miért az ő támadása veri ki a biztosítékot az ellenzéknél? Miért fognak össze az ő érdekében, félretéve eddigi kibékíthetetlennek tűnő ellentéteiket is?
Keresgélek, keresgélek, de sajnos csak egy válasz van.
Soros fizetési listája. Amin sokan már rajta vannak, és védik pozícióikat. Mások meg elvet és értéket félresöpörve akarnak rá felkerülni.
Ez mindennél többet ér, ezért életet és vért sem sajnálnak áldozni.
A mi életünket és vérünket…
Ne csak olvasd, add is tovább!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések