A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy ország aggódik! Szörnyű dolgok derültek ki Törőcsik Mari állapotáról!

A 81 éves Törőcsik Mari az év eleje óta kórházban van, állapota sajnos nem akar javulni. Látogatókat nem igazán fogad, nem szeretné, ha ilyen állapotban látnák. Lánya, Teréz ápolja, de a kórház személyzete is igyekszik mindent megadni neki.
A legnagyobb baj, hogy az imádott művésznő nem fogadja el az ételt.

“Nagyon jó körülmények közt van, odafigyelnek rá. Egy probléma van, hogy nem akar enni. Az agyával pontosan tudja, hogy kellene, mert nem mehet haza, amíg erőre nem kap, de nincs étvágya, nehezen megy neki. Mindenki kérleli, hogy egyen, de hiába. Infúziót kap, hogy pótolják a hiányt a szervezetében” – nyilatkozta a Blikknek Jordán Tamás, a színésznő közeli barátja.

Ragaszkodik az élethez

Törőcsik Marit telefonon is csak néha lehet elérni, attól függ, milyen hangulatban van. Ha azonban felveszi, mindig kedvesen megköszöni, hogy ennyien aggódnak érte.

“Amíg Szombathelyen voltam, minden héten jártam be hozzá, legközelebb a jövő hét elején megyek majd látogatni. Az mindenesetre biztató, hogy jó a kedve, életerős, és a humora is a régi. Érdekes, hogy mégsem akar enni, pedig az élethez ragaszkodik” – mondta még Jordán, majd elárulta, a művésznő dönti el, ki mehet be hozzá.

“Az ő döntése, hogy kit szeretne fogadni. A portán Bodrogi Gyula neve van leadva, ő szinte bármikor jöhet, de hogy ki mehet be hozzá, az a művésznő hangulatától függ. Már a kardiológián van, kikerült az intenzívről, most megfigyelik” – tette hozzá.

Forrás: femcafe.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések