A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bayer Zsolt szerint Ferenc pápa egy marha, nem mellesleg migráns! Videó! A 14. perctől a legdurvább!

A katolikus egyházfő rendszeresen azt hangoztatja, hogy emberségesen kell bánni az Európába érkező migránsokkal. Bayer Zsoltnál ez kiverte a biztosítékot.
A miskolci televízió Helyzetkép című műsorában a pápa migrációt érintő megnyilatkozásairól beszélgetett Bayer Zsolttal a műsorvezető.

Bayer érdekes összeesküvés-elmélettel jött elő, szerinte nem véletlen, hogy egy “migráns hátterű” (mert hát Argentínában a lakosság kb. 90 százalékára ráhúzható ez a titulus) pápa irányítja a katolikus egyházat. Hisz pont akkor került ebbe a pozícióba, amikor Európának nagy szüksége lenne egy európai kötődésű pápára.

Bayer Zsolt szerint a pápa “hiába ismételgeti kretén brüsszeli politikusok kretén mondatait kretén módon”, ettől „migráns marad, mert Argentínában szinte mindenki az”.

“A pápa őszentsége, mint egy ilyen derék, liberális, gender-ben hívő marha” – gyalázta az egyházfőt Bayer, és Ferenc pápa twitterezési szokásairól is értekezett egy sort.

A legerősebb rész a videó 14. percétől kezdődik.

A 24.hu több katolikus egyházi hivatal képviselőjénél is érdeklődött, hogy tesznek-e lépéseket Bayer kijelentései miatt. Kiderült, hogy az egyház vezetése semmilyen reakciót nem tervez a pápa védelmében.


Forrás: magyarkozosseg.net

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések