A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Apáti Bence: Jó tanács a magyar szélsőjobbtól rettegő liberális barátaimnak

Olvasom, hogy Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök visszavonatta (Nem visszavonta drága Index. Nagy különbség van!) a magyar kormányt elítélő nagyköveti nyilatkozatot a Soros plakátokkal kapcsolatban. (Emiatt természetesen Rényi Pál Dániel parancsára tiszta erőből szégyenli magát.)
A jelek szerint az orbáni-propaganda még Izraelnek is ki tudja mosni az agyát. #irónia.

És Habony durvább arc, mint két orosz hekker, és négy brit tudós együtt.

És akkor most a “Sorosozás egyenlő zsidózás” mantrát ismételgetőknek egy kis fejtágító.

Speciálba: (Sajnos nincsenek illúzióim. El se fognak rajta gondolkozni. Merazorbán. Azé’! Mindegy. Megpróbálom.)

Pedig nem olyan bonyolult ez. Az a trükk, hogy nem csak Indexet, meg 444-et kell olvasni, hanem néha mondjuk egy falatnyi Aristot, egy sóhajnyi 888-at, egy hangyányi Stumpfot, és Dezső András korai műveit.

A mi, “valaha volt legnagyobb magyarunk” (Horn Gábor) ugyanis a migráció támogatásával pont, hogy szembemegy Izrael politikájával, és az európai zsidóság érdekeivel.

Bizony.

Támogatja, segíti, előremozdítja, pénzeli stb. Teljesen nyíltan.

Nem titkolja. Leírta, nyilatkozta.

És, bár a 444 és az Index napi 24 órában azt próbálja szuggerálni, mintha ezen törekvése csak egy olyan gardamellényes chemtrail-hívő hagymázas lázálma lenne, akit egy mélymagyar körömpörkölt elfogyasztása után fog el nácultató bóbiskolás, ettől ez még nem igaz. (Szkeptikusoknak ajánlom a Google kódnévvel ellátott csudamasinát.)

És nem. Ezt nem Orbán, és nem Habony találta ki.

Fogalmazhatnék úgy is baloldali barátaim kedvéért, hogy néha érdemes eljátszani azzal a gondolattal, hogy attól, mert Orbán mondja, az még akár igaz is lehet.

Mert, bár Papp Réka Kinga, Földes András, és a 444 életvitelszerűen hazudozzák azt, hogy a közel- keletről, csupa olyan keresztény, szír elméleti fizikus menekül az iszlám állam terrorja elöl, aki a sötét anyag kutatása közben az LMBTQRSTUVWX embertársait ért sérelmeken töpreng – ez nem igaz!

A valóság ezzel szemben az, hogy a menekültek 80 százaléka se nem szír, se nem menekült, se nem keresztény, se nem írástudó, és a legkevésbé sem érzékeny az LMBTQRSTUHJKLKXX kisebbség problémáira. Ellenben zsigerből és elképzelhetetlenül gyűlöli a zsidókat. (A melegeket csak megkövezi, meg lehajítja egy magasabbnak tekinthető ház tetejéről…)

Na nem úgy, mint egy Csurka Istvánba oltott Zagyva György Gyula. Hanem úgy (igaz)istenigazából. Olyan fejlevágósan. Földszínéről eltörlésesen.

Kábé, mint Hitler. (Láttam mostanában nem is egy olyan videót, ahol a migrucik Heil Hitlereznek. Arrafelé ugyanis a zsidó nép a főellenség.)

És, hogy még jobban összezavarjam a Népszaván-168órán-drágabolgárúron nevelkedett “old school ballereket”, nyugaton épp emiatt, a szélsőjobb zsidóbarát, mi több, cionista!

És itt még nincs vége, öveket bekapcsolni! Most indul csak be a buli: Tőlünk nyugatabbra az utóbbi időben azért kerül egyre több meleg képviselő a törvényhozásba, mert a meleg szavazók felismerték, hogy Allah nem is olyan felvilágosult, mint azt a Soros-corporation terjeszti és jogos életösztönüktől vezérelve elkezdtek a mindenhol erősödő jobboldalra szavazni. (Hogy nálunk meddig várat magára ez a felismerés, nem tudhatom…)

Ugyanis az iszlám vallás minden ellenkező híresztelés ellenére a gyakorlatban se nem a béke, se nem az elfogadás vallása. Hogy nem mondjam: Tyirityány Zsolt egy galamblelkű TASZ aktivista egy radikálisabb berlini muszlim hitszónokhoz képest.

És ha még mindig nem világos: Zagyva Gyula azért tud Gulyás Marcival leülni egy asztalhoz beszélgetni,mert az európai keresztény-zsidó-ateista kultúrkörben vannak bizonyos alapvetések. Pl. hogy még Zagyva sem vágná le egy zsidó fejét, ellentétben egy Gyulánkhoz hasonló mértékben radikalizálódott mohamedán fanatikussal. A magam részéről azt tanácsolom a magyar szélsőjobbtól rettegő liberális barátaimnak, hogy adjanak hálát a Jóistennek, hogy idehaza a legvérmesebb ideológiai vitákat nem egy buggyant radikális imámmal, hanem Zagyva Gyulával folytathatják le.

Mert pár hangos vármegyés kölök maximum csúnyán néz, és mocskos buzizik, de egy radikalizált muszlim nem rest előkapni a családi handzsárt és akkurátusan, precíz mozdulatokkal lenyiszatolni az Allahnak nem tetsző bűnös, hitetlen gyaurok okos, kis liberális fejecskéjét.

Ez pedig lényeges különbség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések