A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Amerikai lap: "Soros Györgynek senki más, csak ő maga számít"

Egy konzervatív amerikai lapban is téma lett Soros György milliárdos és a magyar kormány. Az American Thinker arról írt, hogy Soros Györgynek senki más, csak ő maga számít, mindezt pedig jól mutatja, hogy zsidóként Izraelt támadja. Megjegyezték, hogy meglehetősen ironikus, hogy a magyar zsidó közösség és a budapesti zsidó nagykövet egy olyan ember mellett áll ki, aki amúgy a zsidó állam ellen dolgozik.
Az antiszemitizmus minden esetben elítélendő, de mégiscsak ironikus, hogy a magyar zsidó közösség egyes vezetői és a budpaesti izraeli nagykövet egy olyan ember mellett állnak ki, aki megalázza a zsidókat és dollármilliókkal támogat zsidó ellenes csoportokat – írta az Origo.

A lap megjegyzi, hogy a magyar kormány harcot folytat Soros ellen, mert a milliárdos kampányt visz a kormányzati bevándorláspolitika ellen és arra törekszik, hogy a magyar állam nyissa meg a határait az illegális migránsok előtt. A lap úgy értékel, hogy ennek a küzdelemnek a része, hogy a magyar kormány szembehelyezkedett a Soros alapítású ellenzéki csoportokkal, így Soros egyetemével, a budapesti Közép-Európai Egyetemmel (CEU) is, amely vagy teljesíti a jogszabályi feltételeket, vagy a Budapesten működő amerikai képzését kénytelen lesz felszámolni.

Az amerikai portál egyfajta válaszként tudja be azt a plakátkampányt, amelyet a magyar kormány néhány héttel ez előtt indított el Soros arcképével és azzal a felírással, hogy “Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén”. Hozzátették, hogy nem kellett sokáig várni, hogy Soros és a támogatói hirtelen előhozakodjanak Soros zsidó származásával és antiszemitizmust kiáltsanak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések