A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Üzent az Iszlám Állam! Hamarosan vér borítja Európa utcáit! Senki nincs biztonságban!

Kétségbeejtő felhívást tett közzé az Iszlám Állam: arra biztatja fanatikusait, hogy a ramadán alatt még több, a manchesteri és a londoni terrortámadásra hasonlító merényletet hajtsanak végre.
A terroristák nagylelkűen azt is megjelölték az üzenetben, hol csapjanak le a június 24-ig tartó ramadán ideje alatt: Európában, az Amerikai Egyesült Államokban, Oroszországban, Ausztráliában, Irakban, Szíriában, Iránban és a Fülöp-szigeteken…

A hangüzenet azért készült, mert a terrorszervezet véres harcok árán, de egyre nagyobb területet veszít el az iraki Moszulból.

A vereség hatására a szakértők szerint meg fog növekedni nyugaton a magányos terroristák merényleteinek száma, hiszen a fanatikusok bosszút akarnak állni Moszulért, az Iszlám Állam pedig biztatja és inspirálja őket – írja az Express.

A hangüzenetet hétfőn töltötték fel a terroristák Telegramra. A szöveget állítólag a terrorszervezet szóvivője, Abi al-Hassan al-Muhajer olvassa fel, aki az utóbbi két brit merényletet pedig példaértékűnek nevezi. A két támadásban összesen 30 ember halt meg.

Forrás: faktor.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések