A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szelektív hulladékgyűjtő helyeznek ki a Tisza-tónál

Összesen 24 helyen helyeztek el kisebb és nagyobb szelektív hulladékgyűjtő edényzeteket a Tisza-tónál – írja Kovács Sándor a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke Facebook oldalán.
Tiszafüreden 5 ilyen hulladékgyűjtő került kihelyezésre a “Tiszta tó a Tisza-tó” project keretein belül. A gyűjtőedények a vendégek, turisták által leglátogatottabb helyeken – kikötőkben, szabad strandokon, horgászhelyeken – találhatók.

A Tisza-tó fővárosában tartott sajtótájékoztatón Kovács Sándor vendégeként részt vett Ujvári Imre, Tiszafüred város polgármestere is. Az esemény került meghirdetésre a Tisza-tó kabalafigurájának névadó pályázata, mely június 30-ig tart.

A névadó pályázatra a javaslatokat a Tiszta tó a Tisza-tó Facebook oldalán vagy az info@jnszm.hu e-mail címen lehetséges. A névadó pályázat győztesének nyereménye 2 főre szóló belépőjegy a július 28-30. közötti Természet Operaháza – Tisza-tavi Fesztivál programra. A játékban résztvevők között is értékes ajándékokat sorsolnak ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések