Hirdessen itt

Politikuscsaládból származó egyetemista erőszakolta meg a fiatal nőt

Az egykori virginiai kormányzó unokáját, a 20 éves Stephen Dalton Barilt vették őrizetbe, miután a fiatal megerőszakolta egy osztálytársnőjét.
A richmondi fiatal a Virginia Egyetemre járt még, mikor februárban csoporttársaival szórakozni ment a közeli bárba. Egyik társnőjével tequilázni kezdett, annak ellenére, hogy a 20 éves fiatal még nem vásárolhatott volna alkoholt. Baril megpróbálta megcsókolni a nőt, de az nem hagyta – írja a New York Post.

Baril nem hagyta annyiban a dolgot, a nő pedig azt mondta, nyilvánosság előtt nem akar csókolózni. Nem sokkal később felmentek a férfi lakására, ahol a nő a vécét akarta használni. Amikor azonban kilépett, Baril már egy szál alsónadrágig levetkőzve várta.

A nő el akart menekülni, de a férfi az ágyra lökte, és megerőszakolta, csak ezt követően engedte el. A nő száján és mellein harapásnyomok látszódtak, és Baril az egész testét összekarmolta.

A fiatalember másnap küldött egy bocsánatkérő sms-t a nőnek, de az feljelentést tett ellene. Barilt a szülei kivették az egyetemről, mert “ilyen körülmények között nagyon nehéz lett volna folytatnia a tanulmányait”.

Az ismert politikuscsaládból származó fiatal első tárgyalását szerdán tartották.

Olvasd el a többi hírt is a facebook oldalunkon!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések