A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy bajban Brüsszel és a hazai ellenzék! Itt van két felmérés, ami miatt foghatják a fejüket!

A neves washingtoni székhelyű Pew Research Center június 15-én adta ki legfrissebb, európai témákat feldolgozó kiadványát. A tanulmányban szó esik az Európai Unió megítéléséről, jelenéről és jövőjéről; a Brexitről és Angela Merkel Németországáról.
A kiadványban szereplő számtalan ábra mellett kettő igen különös felmérésre bukkantunk. Az egyik szerint az Európai Unió tagállamainak jelentős része a nemzeti kormányokra, és nem az Európai Unióra bízná a kontinenset fenyegető illegális bevándorlás kezelését.
Jól látszik, hogy a visegrádi négyek két tagországa, hazánk és Lengyelország mellett az unió úgynevezett húzóállamainak (például: Németország, Franciaország) polgárai is azt szeretnék, hogy a migráció kapcsán az adott ország hozza meg a felelős döntést.

Továbbá van egy másik felmérés is a kiadványban, amely szintén az illegális bevándorláshoz, illetve annak európai és nemzeti kezeléséhez tartozik. Íme:
Ezen az ábrán is jól látható, hogy az európai polgárok többsége – legfőképp a bevándorlási válság által érintett tagországok állampolgárai – szinte teljes mértékben nem ért egyet a brüsszeli menekültügyi megoldásokkal. Görögországban és Olaszországban – ahol nap, mint nap több ezer illegális bevándorló “ér partot” – is jól látszik, mekkora elutasítottsága van az Európai Unió által javasolt megoldásnak, az úgynevezett kényszerkvótának.

Szembetűnő az is, hogy a multikulturalizmus, és az egyre inkább teret nyerő terrorizmus által sújtott tagállamok (Svédország, Németország, Franciaország) polgárai sem értenek egyet az unió migránspárti szemléletével, megoldásaival.

E két tábla alapján tehát jól látszik, hogy a Brüsszel által szorgalmazott, olykor kényszerített bevándorláspolitikával az európaiak többsége nem ért egyet.
Ismét az a helyzet, hogy az EU a migráció kapcsán nem az emberek érdekeit nézi, hanem a most zajló bevándorlástól, a migránsok tömkelegétől gazdasági hasznot remél, a “mellékhatásokra” pedig – mint például a terrorizmus – egyáltalán nem figyel sőt, megpróbálja ezeket lenyomni az európai állampolgárok torkán. Még akkor is, ha ez nekik nem tetszik.

Az tehát – hogy valaki kvótapárti politikát folytat Európában, hogy egyes hazai és külföldi politikusok lerombolnák az európaiak biztonságát garantáló, határokon felállított védelmi rendszereket – nemcsak az európaiak akaratával szembemenő politikát, hanem komoly veszélyt is jelent jövőnk szempontjából.

Forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések