A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Most már elég! Takarodjanak innen a migránsok! Végre a város kezébe veszi az irányítást!

Az olasz fő­vá­ros pol­gár­mes­tere, Vir­gi­nia Raggi meg­elé­gelte a Rómát el­árasztó mig­rán­sok fo­lya­ma­tos ro­ha­mát, ezért meg­kérte a bel­ügy­mi­nisz­tert: te­gyen meg min­dent azért, hogy ide­ig­le­ne­sen le­zár­has­sák a vá­rost a mig­rán­sok előtt.
Raggi azt írta levelében, hogy a helyzet már most tarthatatlan, nem tudnak még több migránst elszállásolni. Ezért moratóriumot szeretne hirdetni, hiszen Rómában már így is nagyon magas a külföldi állampolgárok száma.

2016 januárjában közel 365 ezer külföldi élt Rómában – a főváros teljes lakosságának 12,7 százalékát teszik ki a nem-olasz állampolgárok. Ez 2000-hez képest 6,2 százalékos növekedést jelent, míg a teljes olasz lakosságnak 8,3 százalékát teszik ki a külföldiek. A Rómában és az országban élő külföldiek közel negyede román.

Raggi a migránsok előtt a romák táboraival akart leszámolni, a főváros környékén ugyanis számtalan romatelep épült, amelyeka politikus szerint a maffia melegágyai. Ezért a polgármester már két telep felszámolását is kezdeményezte, emellett hirdetett harcot a migránsok ellen.

Forrás: ripost.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések