A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Molesztáló migránsok tartják rettegésben a magyar falut

Az utcára vonultak a lakók, mert megkeserítik az életüket az afgán és pakisztáni migránsok.
A város határában lévő befogadóállomáson korábban migránscsaládok éltek, akikkel a helyieknek semmi bajuk nem volt, sok esetben még támogatták is a békés menekülőket. Most azonban magányos férfiak több csoportja is érkezett a táborba, akik felforgatják Zombor életét – írja a Vajma.

A migránsok bemennek az udvarokba, ijesztgetik a lakosságot, fényképezik a házakat és a gyerekeket. A kicsiket már nem is merik kiengedni az utcára a szülők, de sötétedés után már a nők sem szívesen mennek ki. Voltak gyerekek, akikbe többször is belekötöttek a migránsok, egy tinilányt pedig körülálltak, és szexuális jellegű sértéseket vágtak a fejéhez, de szerencsére nem értek hozzá.

A tiltakozás szerdán kezdődött, és a lakók addig nem hagyják abba, amíg az illetékesek nem tesznek biztonsági óvintézkedéseket a lakosság védelme érdekében. A megkérdezettek mindegyike elmondta, nem a befogadó hely ellen van kifogásuk, hiszen amíg ott békés migránsokat szállásoltak el, addig senkinek semmi baja nem volt velük, viszont a csoportokba verődve kószáló fiatal férfiak félelmet keltenek a lakosságban.

A táborban jelenleg 400-an élnek, a zomboriak pedig azt szeretnék elérni, hogy az illetékesek korlátozzák a migránsok éjszakai szabad mozgását, illetve felügyeljék a városnegyedben található befogadó központba újonnan érkezőket.

Forrás: ripost.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések