A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mobiltelefon tolvajokat keresnek a budapesti rendőrök

A rendőrök keresik azt a két férfit, aki - a gyanú szerint - egy terézvárosi bevásárlóközpontban található mobiltelefon szaküzletből egy telefont lopott el.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság 01060/1574/2017. bűnügyi számon eljárást folytat lopás bűntett miatt ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2017. június 16-án 14 óra 45 perc körül bementek a Budapest, VI., Váci úton lévő bevásárlóközpont egyik telekommunikációs szaküzletébe, és onnan egy mobiltelefont loptak el.

A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök keresik a biztonsági kamera által rögzített felvételen szereplő két férfit. Az egyik férfi 170-175 cm magas, zömök testalkatú, a cselekmény elkövetésekor szürke pólót, rövid szürke nadrágot, illetve fekete sportcipőt viselt.

A másik férfi 170-175 cm magas, zömök testalkatú, a cselekmény elkövetésekor fekete-fehér csíkos pólót, rövid rózsaszín nadrágot, illetve világos sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.


Budapesti Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések