A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mindszenti csárdába tört be egy hódmezővásárhelyi férfi

Egy mindszenti csárdába tört be egy hódmezővásárhelyi férfi, majd miután a riasztó megszólalt, zsákmány nélkül távozott. A biztonsági kamerák képei alapján, a vásárhelyi rendőrök még a bejelentés napján előállították.
A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra 2017. június 14-én tett bejelentést a csárda üzemeltetője arról, hogy négy nappal korábban ismeretlen személy a szúnyoghálót kiszakítva, az ablakon keresztül bement az épületbe, ott kutatást végzett, de nem vitt el semmit, majd a megszólaló riasztó miatt elmenekült.

A rendőrök a nyomozás során megvizsgálták a csárda biztonsági kamerájának felvételeit és megállapították, hogy az épületbe a helybeli 24 éves P. Attila mászott be, míg két társa kívül biztosította a bűncselekményt.

A rendőrök P. Attilát elfogták és előállították. Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette kísérletének gyanúja miatt indult eljárás. Egyik társa ellen szintén eljárás indult, V. Mihályt a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek az ügyészségen előzetes letartóztatásának indítványozására. Harmadik társuk fiatalkorú.

Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések