A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mindenkit meglepett! Putyin kifejtette a véleményét a melegekről! De erre senki nem számított!

Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke az azonos neműek házasságáról fejtette ki véleményét Oliver Stone filmrendezőnek.
Putyin szerint az ő kötelessége az, hogy az azonos neműek házassága ellenében a hagyományos családokat erősítse, hiszen csak az utóbbi képes gyermeket vállalni.

“Isten már eldöntötte ezt a kérdést. Gondolnunk kell a születési rátára Oroszországban. Erősítenünk kell a családokat, de ez nem jelenti azt, hogy bárkit is üldöztetni kellene.”

Az orosz elnök az azonos nemű párok adoptálási lehetőségéről is kifejtette véleményét: “nem mondhatom, hogy a melegek örökbefogadási lehetősége széles körű támogatottságot élvezne országunkban. Az én véleményem az, hogy a gyermekeknek szabadabb választása lesz felnőttként, ha hagyományos családban nevelkednek.”

Az elnök kitért az oroszországi melegek helyzetére is: “nálunk nem olyan a helyzet, mint néhány muzulmán országban, ahol a homoszexuálisokat halálbüntetéssel sújtják. Nem üldözünk senkit, sőt, sokan nyíltan beszélnek a nem hagyományos szexuális irányultságukról. Többen közülük állami kitüntetésben is részesülnek.”

Végül kitért Oroszország azon törvényére, amelyet liberális véleményhuszárok egyöntetűen “melegellenesnek” tartanak: “a törvénnyel gyermekeinket akarjuk védeni.”

Forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések