A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Minden eddiginél nagyobb botrány Németországban! Egy apa megvédte a lányát a migránstól, de erre nem számított…

Kettős mérce Németországban
Egy német apa megpofozta a 16 éves lányát zaklató afgánt - a rendőrség ellene is eljárást indított – a Gatesofvienna nyomán

Ha német apa vagy és egy kulturális gazdagító szexuálisan zaklatja a lányodat, nem védheted meg, mert lesújt rád a Modern Multikulturális Állam szigora. Csak annyit mondhatsz: „Üdvözlöm Uram! A lányom szívesen látja a menekülteket. Kérem, használja őt és a szolgáltatásait ahogyan csak kedve tartja! A kishúgára esetleg nem tartana igényt?

A német rendőrség nyomoz egy 44 éves családapa ügyében, mert a férfi megpofozott egy afgánt, aki szexuálisan zaklatta a 16 éves lányát.

A két afgán menedékkérő (19 és 31 évesek), heteken át zaklatták a 16 és 15 éves lányokat Gauting városában.

Szombaton ismét összefutottak a lányokkal, akik ez alkalommal a barátjukkal voltak és éppen a járdán sétáltak a Fristo áruház mögött Gautingban.

A két menedékkérő felállt egy padra, az egyikük elővette a nemi szervét és maszturbálni kezdett, míg a másik afgán hangosan biztatta.

Az exhibicionista cselekmény közben az egyik lány felhívta a 44 éves apját telefonon és elmondta, mi történik. A férfi autóba ült és azonnal a helyszínre hajtott.

Eközben a 19 éves afgán és az egyik lány 20 éves barátja kölcsönösen inzultálták és támadták egymást.

Amikor az apa megérkezett, megkérdezte a lányát, hogy mi történt – majd megpofozta mind a két afgánt. Miközben a rendőrök intézkedtek, a 18 éves menedékkérő még mindig hangosan fenyegette a lány barátját.

A két menedékkérőt, az apát és a lány barátját bűnügyi eljárás alá vonták. A rendőrség a lányokra vonatkozó távoltartási végzést adott ki a két afgán ellen.

Forrás: Dzsihádfigyelő

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések