A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megtaláltak az orosz titkosszolgálat 60-as években készült UFO szerencsétlenségről készült felvételeit! Videó!

Meg­döb­bentő vi­de­ó­k kerültek fel a netre, ame­lyek ál­lí­tása sze­rint az egy­kori KGB tit­kos ar­chí­vu­má­ból szár­maz­nak…
Az Ivan0132 nevű felhasználó három igen különös videót töltött fel a YouTube-ra. Állítása szerint a felvételek a szovjet titkos szolgálat (KGB) archívumából származó 180 percnyi filmtekercsről lettek digitalizálva, és csak minták az 5-ös számú szalagon található anyagból. A felvételeken a manapság kicsi szürkéknek nevezett lények bukkannak fel, egy repülő csészealj és egy UFO-baleset egyik földönkívüli áldozata… Hogy a videó végül mi célból készült, arról csak feltételezések vannak. Könnyen lehet, hogy az ízelítő egy potenciális vevőnek készült, aki végül szép summáért meg is kapta a teljes csomagot, mert azóta több képkocka nem bukkant fel belőle a világhálón. – írja a napiufo.hu.


A videón látható lények agykoponyája, satnya testükhöz viszonyítva feltűnően nagy. Szemeik hatalmasak, arcberendezésük viszont kicsinek mondható. A klasszikus földönkívüli lények példái. Az amerikai beszámolók 43 százaléka tesz említést az ilyen fajú idegen lényekről. Az idegeneken valamiféle magas nyakú öltözet is látható. Könnyen lehet, hogy ez inkább a földieknek szól, mert a leírások szerint vagy teljesen csupaszok, vagy a bőrszínüknek megfelelő, szürke, testhez tapadó vékony anyagból készült holmikat hordanak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések