A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megerősítették! Összecsap a két legenda, az évszázad meccsére készülhetünk

A híres bokszoló és a ketrecharcos méri össze erejét augusztusban.
Augusztus 26-án Las Vegasban rendezik meg Floyd Mayweather és Conor McGregor összecsapását, amit sokan csak úgy emlegetnek, hogy az évszázad bokszmeccse.

Már 2015 óta lehet hallani olyan mendemondákat, hogy egyszer egymással is megmérkőzik a két harcos. McGregor akkor azt mondta, hogy szívesen kiállna a visszavonuló Mayweather ellen. Azóta üzengettek egymásnak, de a meccsre eddig várni kellett. Szerdán este viszont a Yahoo Sports bejelentette, hogy augusztus 26-án Las Vegasban összecsapnak egy 12 menetes bokszmeccsen. A hírt aztán Mayweather és McGregor is megerősítette.

Az amerikai Floyd Mayweather jelenleg 40 éves, 2015-ben vonult vissza az ökölvívástól úgy, hogy 49 meccséből mind a 49-et megnyerte. Öt különböző súlycsoportban is világbajnok lett.

Conor McGregor egy 28 éves ír ketrecharcos. Eddigi 24 mérkőzéséből 21-et nyert meg, ráadásul ezekből 18-at kiütéssel. Jelenleg ő a UFC könnyűsúlyú bajnoka, de korábban pehelysúlyban is bajnok volt. Még soha életében nem vett részt bokszmeccsen, sem profi, sem amatőr szinten – írja a Blikk.

Forrás: faktor.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések